Pc de vista ve win7 vardı..win7 deki avast programının süresi bittiği için güncelledim.Kurulum indirme programını çalıştırdım sonra vazgeçip kesip tekrar çalıştırdım.yeni avast kuruldu ve çalıştı.pc açılışta yavaşladı, ertesi gün açılmadı,dondu vs..güvenli modda ,ağ destekli güvenli modda avast clear ile kaldırma denemesi başarısız oldu.pc win7 de normal açılmıyor,donma oluyor.bende avast klasörünü ve regeditte avast klasörlerini sildim ve normal açıldı win7.
İlk başta kurulum programını kestiğim için olduğunu düşünsek ,bu küçük program esas programı indiriyor,ne alaka diyeceğim.
Şimdi ne yapacağım.avast clear ı mı çalıştırayım,normal kurulum mu yapayım?avast clear ı çalıştırmak mantıklı gibi geliyor ama ortada pek bir kayıt kalmadı gibi..avast clear da kafayı yiyip problem çıkarmasın..
İlk başta kurulum programını kestiğim için olduğunu düşünsek ,bu küçük program esas programı indiriyor,ne alaka diyeceğim.
Şimdi ne yapacağım.avast clear ı mı çalıştırayım,normal kurulum mu yapayım?avast clear ı çalıştırmak mantıklı gibi geliyor ama ortada pek bir kayıt kalmadı gibi..avast clear da kafayı yiyip problem çıkarmasın..