Bankalarda teknik sorunlar

Bir banka mobil uygulamasına sabahtan beri giremedim. Sonra açıldı ama çok ağır çalışıyor. Çağrı merkezi zaten donmuş cevap vermedi.
Diğer bankanın mobil uygulaması "yoğun güç kullanımında" bulunmuş.

Acaba bugüne özel bir durum mu var?

Telefon değişmedi. Dünden beri yeni uygulama kurmadım. Farklı internetler denedim. Değişmedi

Acaba telefona özel durum mu diye düşündüm ama çağrı merkezinin yüzüme kapanması olayın dış kaynaklı olduğunu düşündürdü.

Son düzenleme:
Bende 4 tane banka var. Şimdi denedim dördüne de ışık hızı ile giriyor. Dünde havale filan yaptım bir sorun olmadı.

Bence bankalar bazen teknik sorun bahanesiyle bir şeyler çeviriyor.
Mesela geçtiğimiz yıllarda biiip bankası : ) tam para gerektiğinde, güvenlik bahensiyle erişimi engellemişti. Buradan şüphelendim. giriş yapılıyor sistem çalışıyor fakat düz bir transfer için engelleme yapıldı. Hesap bloke olmuş. Havale/EFT limiti gibi bir şey değildi. Kendimce yüksek olan o rakama özgürce erişemedim.
Parayı bir yerlerde kullanıyorlar diye düşündüm. Anlık olarak çevirerek kazanç sağlıyor ?? Veya belirli saat aralığında bloke kondu. Dümeni o aralıkta çeviriyor. Belli olmasın diye farklı müşterileri seçiyor olabilir.

Yönetim emir veriyor şu saat aralığında bankadaki para belirli değerin altına kesinlikle inmesin?

O bankadan uzaklaştım az bir bakiye bıraktım. sonraki yıllarda öyle sorun çıkmadı bakiye az olduğu için olabilir. Sorun çıktığı zamanlar Aralık ayı son günleriydi. Galiba üstüste iki sene aynı sorun olmuştu. Yılın son ayında banka strese giriyor korkudan bu işleri yapıyor?

Son düzenleme:
Dun para transfer sistemi Fast çöktü.

Bundan dolayı havale eft yapması gereken kişiler sisteme yüklenmiş olabilir. Bundan dolayı ağırlık ve eft yapamama sorunu vardi.

Bir sure sonra çözüldü.

Veya sizde İnternet bağlantınızda sorun olabilir.

Neyse iyi hadi, yeni bir TOSUNCUK vakası da olabilirdi, bizim millet sever hesaplarında ne var ne yok çekip birilerine elden vermeyi :)

Dun para transfer sistemi Fast çöktü.

Bundan dolayı havale eft yapması gereken kişiler sisteme yüklenmiş olabilir. Bundan dolayı ağırlık ve eft yapamama sorunu vardi.

Bir sure sonra çözüldü.

Veya sizde İnternet bağlantınızda sorun olabilir.
inş çökmüştür de... bence onu hacklemişlerdir abi

Fast her bankanın üstünde merkez bankasına bağlı bir para transferi alt yapısı.

3 saatlik bir bakım vardı sadece çökme vs. yok

Bakim olduğunda bankalar kullanıcılarına bilgi mesajı atıyorlardı. Bana böyle bir mesaj gelmedi.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,104
Üyeler
2,878
Son üye
burakgul

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back