ARIYORUM Basit Vinç ve Şaryo

Merhaba,

Bir vinç ve şaryo düzeneği yapacağım. 200kg kadar kaldıracak. Fakat ölçülerine tam ulaşamadığım için fiziksel olarak görmek, ölçmek istiyorum. İstanbul/Karaköy'de nerede fiziksel olarak bu ufak vinç ve şaryoları görebilirim?

1760209513538.png
1760209540892.png

Hazirlari ucuz. Ugrastigina degmeyebilir.

Caraskal alip motorize hale getirebilirsin.

2 ton kaldirma yetenegindekini gittigidiyor benzeri stelerden birisinden siparis etrmistim.

Merhaba,

Bir vinç ve şaryo düzeneği yapacağım. 200kg kadar kaldıracak. Fakat ölçülerine tam ulaşamadığım için fiziksel olarak görmek, ölçmek istiyorum. İstanbul/Karaköy'de nerede fiziksel olarak bu ufak vinç ve şaryoları görebilirim?

44305 eklentisine bak44306 eklentisine bak
manuel__aryo2.jpg

elle kaydırmalı bu.

Yanlış anlaşıldım. Zaten hazır alacağım. Calaskal ile uğraşamam. Ton kaldırmayacağım. Hasta kaldıracağım. 100kg.. Hadi güvenlikle 200kg max.

Ürünün dış ölçülerini öğrenmem gerekiyor. Çünkü küçük ev şartlarında kapı altı gibi yerlersen geçecek. En ufağını tespit etmem gerekiyor. NPI 80 profilde gezecek

Yanlış anlaşıldım. Zaten hazır alacağım. Calaskal ile uğraşamam. Ton kaldırmayacağım. Hasta kaldıracağım. 100kg.. Hadi güvenlikle 200kg max.

Ürünün dış ölçülerini öğrenmem gerekiyor. Çünkü küçük ev şartlarında kapı altı gibi yerlersen geçecek. En ufağını tespit etmem gerekiyor. NPI 80 profilde gezecek
I demirinin taşıma hesaplarını yapardım ama bendeki kitap çok eski.1960 yılından kalma :)
ölçülerine bakmam lazım.
npi-profil.jpg

makaraların konikliği bu 14 derecelik açıya uygun olması lazım.

Forum istatistikleri

Konular
8,383
Üyeler
3,321
Son üye
osarbusa

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back