SPI olmazmı?Abi o pinlerden sadece 1i uart köprüsüne bağlı
SPI olmazmı?Abi o pinlerden sadece 1i uart köprüsüne bağlı
bizim Bluetooth modülü spi çalışmıyor ki abi
Ozaman sen nasıl yapılacağını söyle, ben ona göre bir dizayn yaparım. Şimdi işe gitmem lazım herzamanki gibi.bizim Bluetooth modülü spi çalışmıyor ki abi
uart lazım 12 13 dersen olur bak o
Abi daha önce de yaptık set rx set tx benim esp01 konusundaki pico için setup dediğim kısma bakOzaman sen nasıl yapılacağını söyle, ben ona göre bir dizayn yaparım. Şimdi işe gitmem lazım herzamanki gibi.
Kafa kalmıyorki. Kumanda siparişim vardı iki tane. Birini yaptım gönderdim, biride daha bu gün geldi. Onlarla uğraşıyorum.Abi daha önce de yaptık set rx set tx benim esp01 konusundaki pico için setup dediğim kısma bak
Maşallah abi.Kafa kalmıyorki. Kumanda siparişim vardı iki tane. Birini yaptım gönderdim, biride daha bu gün geldi. Onlarla uğraşıyorum.
Timur abi sağolsun ikna edip aldırdı bana. Şimdi elim ayağım oldu. Eksikliğini düşünmeiyorumMaşallah abi.
555ile makineyi kandırdım en son normalde yapacak proje var ama oruçluyken kafam almıyor hiç birşeyi anladığım kadarıyla 3d yazıcında var senin.
Ben hep düzgün basamaz dağılıp gider bastıkları diye düşünüp yeltenmedim hiçTimur abi sağolsun ikna edip aldırdı bana. Şimdi elim ayağım oldu. Eksikliğini düşünmeiyorum
bu güne kadar elektroniğe harcayacağım her paraya malzeme aldım.Bir fabrika işi kadar sağlam olmasada iş görüyor.
Yalnız ayarları da bir o kadar çileden çıkarıcı.