Merhaba;
Ben daha önce ne kodlama yapmış ne de elektronik/arduino haşır neşir olmuş birisiyim. Hem öğrenmek hem de birazdan anlatacağım cihaza ihtiyacım var bir projem için, bu konuda sizlerden destek istemekteyim.
github.com
www.instructables.com
Yukarıda linklerini verdiğim proje aynı kişiye ait. Bu cihazla birlikte elektrik sinyali üreten her nesnenin/canlının elektrik enerjisini midi frekanslarına döküyoruz. Bu dünyaya hakim olanlar zaten başlığı görünce ne demek istediğimi çoktan anlamıştır.
Elimde halihazırda bulunan parçalar;
Benim meramım, bu projeye göre malzeme almak istiyorum ve projeye baka baka bu ürünü ortaya çıkartmak istiyorum. Ama inanın o kadar bir şey bilmiyorum ki,hangi parça nereden nasıl alınır robotistan dışında bilmiyorum bile başka bir site.
Hangi parçalara ihtiyacım olduğu konusunda destek rica ediyorum. Baktığını anlamıyor musun diye düşünenler olacaktır. Fakat internete girdiğim zaman bir parçanın bile bir çok varyasyonu var. Ne yapcağımı bilmiyorum, destek olabilirim diyene de teşekkürlerimi sunarım şimdiden.
Ben daha önce ne kodlama yapmış ne de elektronik/arduino haşır neşir olmuş birisiyim. Hem öğrenmek hem de birazdan anlatacağım cihaza ihtiyacım var bir projem için, bu konuda sizlerden destek istemekteyim.
new version of kit instruction pdf · electricityforprogress/BiodataSonificationBreadboardKit@ac8b28a
Biodata Sonification kit using breadboard, for Arduino Uno 'Sheild' - new version of kit instruction pdf · electricityforprogress/BiodataSonificationBreadboardKit@ac8b28a
Biodata Sonification
Biodata Sonification: Generate MIDI notes based on changes in Galvanic Conductance across two probes. For the latest code version and updated tutorials please go to electricityforprogress.com and checkout my github project https://github.com/electricityforprogress/Biodat…
Yukarıda linklerini verdiğim proje aynı kişiye ait. Bu cihazla birlikte elektrik sinyali üreten her nesnenin/canlının elektrik enerjisini midi frekanslarına döküyoruz. Bu dünyaya hakim olanlar zaten başlığı görünce ne demek istediğimi çoktan anlamıştır.
Elimde halihazırda bulunan parçalar;
1/4 W 1K Direnç - 10 Adet
1/4 W 10K Direnç Paketi - 10 Adet
Arduino UNO R3 Klon USB (USB Chip CH340)
Krokodil Kablo - 10 Adet
NE555 - DIP8 Zamanlayıcı (Timer) Entegresi
Orta Boy Breadboard
140 Parça Jumper
10 uF 25 V Kondansatör
100 nF Seramik Kondansatör - 10 Adet
Verdiğim üstteki linkte v02 versiyonunda Arduino Uno kullanmış.Benim meramım, bu projeye göre malzeme almak istiyorum ve projeye baka baka bu ürünü ortaya çıkartmak istiyorum. Ama inanın o kadar bir şey bilmiyorum ki,hangi parça nereden nasıl alınır robotistan dışında bilmiyorum bile başka bir site.
Hangi parçalara ihtiyacım olduğu konusunda destek rica ediyorum. Baktığını anlamıyor musun diye düşünenler olacaktır. Fakat internete girdiğim zaman bir parçanın bile bir çok varyasyonu var. Ne yapcağımı bilmiyorum, destek olabilirim diyene de teşekkürlerimi sunarım şimdiden.