MekanikAdam
Yeni Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize merhabalar
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum , yanlış yerse moderatör arkadaşlardan özür dilerim
Arkadaşlar bir robotik proje üzerinde çalışıyorum ama uygun motor bulamıyorum başıma ağrılar girdi hadi motoru buldun bu defa motor sürücü bulmak sorun ne arasak yurt dışında . O da hayal zaten malum vergiler..
24v-48v
Nominal tork : 1Nm
hız 1500 rpm
Motor ağırlığı max: 1kg
Normalde bu değerlerde motor arıyorum amacım 50:1 redüktör ile 50Nm sürekli tork , 30rpm hız yakalamak . Ama elbetteki yok hangisine baksan 5kg
Elin çinlisi yapmış 500 gram .. neyse
Bende çaresizlikten bisikletlerde kullanılan hub motora yöneldim mecbur ağırlığı arttıracağız ama onla ilgilide veri yazan yok.
Ciddi manada delircem ya arkadaş şu motorların ağırlığını nominal torkunu neden yazmazlar
Her neyse biraz sitemden sonra dostlar
36V 250w hub motoru kullanan oldu mu?
Ağırlığı ne kadar?
Dış kapaklarını sökersek ağırlık kaça düşer?
Nominal torku kaç?
Hızı kaç?
Yani bir çok çeşidi var ama genel geçer bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim şimdiden
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum , yanlış yerse moderatör arkadaşlardan özür dilerim
Arkadaşlar bir robotik proje üzerinde çalışıyorum ama uygun motor bulamıyorum başıma ağrılar girdi hadi motoru buldun bu defa motor sürücü bulmak sorun ne arasak yurt dışında . O da hayal zaten malum vergiler..
24v-48v
Nominal tork : 1Nm
hız 1500 rpm
Motor ağırlığı max: 1kg
Normalde bu değerlerde motor arıyorum amacım 50:1 redüktör ile 50Nm sürekli tork , 30rpm hız yakalamak . Ama elbetteki yok hangisine baksan 5kg
Elin çinlisi yapmış 500 gram .. neyse
Bende çaresizlikten bisikletlerde kullanılan hub motora yöneldim mecbur ağırlığı arttıracağız ama onla ilgilide veri yazan yok.
Ciddi manada delircem ya arkadaş şu motorların ağırlığını nominal torkunu neden yazmazlar
Her neyse biraz sitemden sonra dostlar
36V 250w hub motoru kullanan oldu mu?
Ağırlığı ne kadar?
Dış kapaklarını sökersek ağırlık kaça düşer?
Nominal torku kaç?
Hızı kaç?
Yani bir çok çeşidi var ama genel geçer bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim şimdiden