BLDC motorlar için yardım

MekanikAdam

Yeni Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize merhabalar

Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum , yanlış yerse moderatör arkadaşlardan özür dilerim

Arkadaşlar bir robotik proje üzerinde çalışıyorum ama uygun motor bulamıyorum başıma ağrılar girdi hadi motoru buldun bu defa motor sürücü bulmak sorun ne arasak yurt dışında . O da hayal zaten malum vergiler..

24v-48v
Nominal tork : 1Nm
hız 1500 rpm
Motor ağırlığı max: 1kg

Normalde bu değerlerde motor arıyorum amacım 50:1 redüktör ile 50Nm sürekli tork , 30rpm hız yakalamak . Ama elbetteki yok hangisine baksan 5kg

Elin çinlisi yapmış 500 gram .. neyse

Bende çaresizlikten bisikletlerde kullanılan hub motora yöneldim mecbur ağırlığı arttıracağız ama onla ilgilide veri yazan yok.
Ciddi manada delircem ya arkadaş şu motorların ağırlığını nominal torkunu neden yazmazlar

Her neyse biraz sitemden sonra dostlar
36V 250w hub motoru kullanan oldu mu?
Ağırlığı ne kadar?
Dış kapaklarını sökersek ağırlık kaça düşer?
Nominal torku kaç?
Hızı kaç?

Yani bir çok çeşidi var ama genel geçer bilgisi olan var mı

Teşekkür ederim şimdiden

hocam çaresizlikten hub motora döndüm yoksa çinden alacak olsam vergi olmasa oho 0.5 kg motor var
Bu datasheet verilerinide gördüm nominal değer yok , ayrıca 2.3kg diyor. İki türkf firma marka model paylaşmadan biri 2.5 biri 3kg ağırlık girmiş biri 12 peak tork derken diğeri 30 Nm demiş

O yüzden umarım forumdan birileri kullanıyordur başka umudum yok. Teşekkürler cevap için

Şuraya da bakabilirsiniz:
1746856017138.png

160W motordan bahsediyorsunuz. 1/4 HP motor otomasyon firmalarimizda olabilir.

200W goremedim ama sadece ornek olsun diye link verdim. Diger firmalarda illaki vardir.
(Ama voltaj konusundan emin olamadim)

Senkron motor da bulabilirsin.

Son düzenleme:
Merhabalar,
zaman zaman izlediğim videolardan bu arkadaşın yaptığı çalışmalar takdire şayan.Sürücülerden invetere ne varsa
bu arkadaşla iletişime geçerseniz yerli üreticileride desteklemiş olursunuz.
Benimkisi öneri sadece.

arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler hadi sürücü bi şekilde bulunurda motor konusu hala sorun açıkçası hevesimde kırıldı daha bu işin pcb si var hiç bişey bulamıyoruz bi hata yapsan telafi edecek durumun yok tak diye tek seferde yapman lazım heves falan bırakmadılar

Forum istatistikleri

Konular
7,726
Üyeler
3,119
Son üye
İsmail16

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back