Bu adamlar ne konuşuyor?

Sercan

--
Dave ve Shahriar'ın sohbetini dinliyeyim dedim. Biri diyor ki bizim buralarda bodrum katı olan evler yapılmıyor. Diğeri diyor ki cihazların hepsi prizi takılı ve çalışmadıklarında dahi kilowatt düzeyinde enerji tüketiyor. Cihazları üreticilerine göre filan organize ediyormuş.

Dave bile kıskanıyorsa biz ne yapalım. 2+1 yerine fazladan 1 ufak bölmesi olan ev bulursak bayram ediyoruz. :D

Yüksek hızlı ASIC tasarımcısı arıyormuş Bell Labs. Amerika'ya taşınmakta sakınca görmeyenler başvurabilir :)

Amerika sevdalısı değilim ama denk gelirse tecrübe kazanmak için gidebilirim. Shahriar ile iletişimim var, ASIC işi anladığım bir alan olsa posizyon için beni tavsiye edebilirdi.

Forum istatistikleri

Konular
8,011
Üyeler
3,194
Son üye
welder

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back