Haklı yerden vur vuracaksan.... dedi, disk testinde amd li sisteme yenik düşen adam...
Benim sistemde Anakartın veriyolu hızı yetmedi. AMD ile ne alakası var?
Haklı yerden vur vuracaksan.... dedi, disk testinde amd li sisteme yenik düşen adam...
Yav işlemci haric özdeş sistemler... Veriyolu hızlarımız aynı.Haklı yerden vur vuracaksan.
Benim sistemde Anakartın veriyolu hızı yetmedi. AMD ile ne alakası var?
Tamam. Al benim diskin aynısından tak, senin sistemde de yavaş çalışacak. Yine AMD ile alası yok.Yav işlemci haric özdeş sistemler... Veriyolu hızlarımız aynı.
@semih_s servis dökümanı elimde ve enerji girişi adaptör çıkışı ile aynı bir sonraki adım nedirölçümü yaptım işaretli yerden aynı değerleri aldım 19,12-19,13
bir sonraki adım nedir
31132 eklentisine bak
ramleri değiştirdim temizledim@nt laptoplara özel bir şey bilmiyorum. Buradaki arızanın kesikli ortaya çıkması da bana umutsuz vaka gibi geliyor. Servis dökümanında test noktaları belirtilmiş olması lazım. Adaptörden aldığı voltajı farklı seviyelere regüle ediyor anakart. Bu voltajların da açılma sıraları falan farklıdır. Bu bilgi dökümanda var mı ki?
Bileşenleri daha önce bahsedildiği gibi denedin mi? bu konuda buraya bir şey yazmadın. ne yaptın, neyi denedin sonuç nasııl oldu?