Abi sen insan zarrafı olmuşsun gerçektenNormalde böyle şeyleri pek dillendirmem ama odanı incelediğimde saçlar biraz uzun (hacimli) ve kıvırcık gibi bir izlenim edindim.![]()
abi bu arada dijital mikroskobu hediye ettiğin kişiyim benNormalde böyle şeyleri pek dillendirmem ama odanı incelediğimde saçlar biraz uzun (hacimli) ve kıvırcık gibi bir izlenim edindim.![]()
bu ne makinesidir abi@ayhanarican sanada böyle bir atölye lazım. Senelerdir bir perpetual makinesini yapamadın.![]()
Kolaylıklar dilerim abi
Hediyeler küçük şeyler. Ben kendi payıma düşeni yaptım ve çoktan unuttum bile. Senin de işlerinde aynı azimle kendini geliştirmeye devam ettiğine eminim.abi bu arada dijital mikroskobu hediye ettiğin kişiyim ben![]()
Benim masam biraz küçük o kadar, hemen her şey bende de var. Ben çalışacak arkadaş bulamadım, buldum ama konuya ilgili değiller, korkuyorlar.@ayhanarican sanada böyle bir atölye lazım. Senelerdir bir perpetual makinesini yapamadın.![]()
aslında 2 ve 6. resimlerdeki cihazların probları olmadığı için hiç deneyemedim ancak kapasitör metrem çalışıyor gerçekten çok sağlıklı 3. cihaz ise 200mhz-2.5ghz arası tarama yapıyor dahili hoparlöründen taktığınız anten veya kabloya göre sinyal olup olmadığını ve gücünü görüyorsunuz multimetremin üstünde duran ise tv pattern eski tüplü monitörler için test aleti sanırım tam bilmiyorum sabit multimetreyi ise ben tamir ettim ancak my-68 avometrem her işimi görüyor birde sinyal jeneratörüm var gerçekten iş görüyorAnalog aletlerden birisi milivoltmetre diğeri de sinyal jeneratörüne benziyor. Marka model nedir?
aslında soğutma projem ve sessiz dron projem vardı askıya aldım şimdilik staj yerimde argede çalışıyorum ve fabrikaları için bir kablaj makinesine başladım harici ufak projeleri anlatmaya pek gerek yok gibi bu arada yaptığım projelerin 3d tasarım ve baskı sürecide ellimden geçiyor yani işin bütün ksımını yapmaya çalışmak hem uzun hemde fazla çaba gerektiyor ama bunlardan zevk alıyorum yaptığım şey bana iş gibi değil oyun gibi geliyor hatta yaptığım işe o kadar odaklanıyorum ki yemek ve tuvalet için alarm kurmaya başladımHediyeler küçük şeyler. Ben kendi payıma düşeni yaptım ve çoktan unuttum bile. Senin de işlerinde aynı azimle kendini geliştirmeye devam ettiğine eminim.
Yeni projelerden haber var mı? Asıl heyecanımızı onlar için saklıyoruz.
Sağolun tekosis H. ilham kaynaklarımız vardı onlar gibi olmaya çalışıyoruz <3Çalışma odası çok ilham verici. Çalışmalarında başarılar dilerim![]()
Maalesef abi Ankaradayım inşallah bir gün yolumuz kesişirse kahve sözünü hatırlatırım abi teşekkür ederim <3@aprilecho birde Antalyada'yım deyiver de şöyle kafa dengi bir hobidaşım olsun kahveler benden ama.
Kapasite ölçen cihazda Türkler için bir not düşülmüş - özelde @Sercan üstadımız için - . Kondansatörü cihaza bağlamadan önce deşarj edinaslında 2 ve 6. resimlerdeki cihazların probları olmadığı için hiç deneyemedim ancak kapasitör metrem çalışıyor gerçekten çok sağlıklı 3. cihaz ise 200mhz-2.5ghz arası tarama yapıyor dahili hoparlöründen taktığınız anten veya kabloya göre sinyal olup olmadığını ve gücünü görüyorsunuz multimetremin üstünde duran ise tv pattern eski tüplü monitörler için test aleti sanırım tam bilmiyorum sabit multimetreyi ise ben tamir ettim ancak my-68 avometrem her işimi görüyor birde sinyal jeneratörüm var gerçekten iş görüyor
Maalesef abi Ankaradayım inşallah bir gün yolumuz kesişirse kahve sözünü hatırlatırım abi teşekkür ederim <3