fide
Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri
Abi sorar mısın yeni videolar ne zaman gelecekmiş ?
Taşınıyor. Yakın zamanda zor gibi ama atelye kurulum videosu/serisi gelebilir belkiAbi sorar mısın yeni videolar ne zaman gelecekmiş ?
Arabaya yükle getir fidenin atölyede el birliği ile toparlarızGökhan merhaba.
Afrikadan döndüm ama biriken işlerim var. Toparlamam lazım. Çok fena beni yamultacak bu işler.
Eğer patates soyacak adam lazım değilse bu saatten sonra seni almaz abi korkma.Askerliği orada yaptığımdan mıdır nedir, Burdur'a gitmeye biraz çekiniyorum. Herhalde bilinç altında inzibat'ın yakalayıp kışlaya götüreceği korkusu var
Manzaraya bakarak Gölhisar-Tefenni tarafı diye tahmin etmiştim. Gölhisar'daymış.En son 2016 yılında Burdur'daki Böğrüdelik yaylasında bulundum. Buz gibi acayip bir suyu vardı. Denk gelsede yine gitsem oralara. @fide sen merkeze mi yakınsın?
32821 eklentisine bak
Abi Burdur'un dışındayım. @Gokrtl ile evlatlıkların olarak vermeyiz seni inzibatlaraAskerliği orada yaptığımdan mıdır nedir, Burdur'a gitmeye biraz çekiniyorum. Herhalde bilinç altında inzibat'ın yakalayıp kışlaya götüreceği korkusu var
Ne inzibatı Genel kurmay başkanı gelse yine vermem ben.Abi Burdur'un dışındayım. @Gokrtl ile evlatlıkların olarak vermeyiz seni inzibatlara
Oyle bir tufek duymadim, G3 olmasin oeski kırıkkale tüfek