İzmir buluşması

Bugun @Endorfin35+ hocam ile birlikte mini bir Balcova bulusmasi gerceklestirdik. Bir cay icer kacariz dedik 2 saat nasil gecti anlamadim. Hem kendisine katilimi icin hem de foruma buna imkan sagladigi icin tesekkur ederim.

1713381677846.png

İnşallah bi fotoğraf da yarın ben paylaşırım. Burdur/Bucak buluşması diye.

Yalnız fiziki olarak tanıdığım @ozkarah, @DrFreeman ve @Gokrtl dışında foto paylaşan üyelerde ciddi şekilde hareketsizlik problemi görünüyor. Sizi seviyoruz, abi - kardeş olarak görüyoruz. Kendinize dikkat edin. Biraz hareket, biraz dikkat ile kilo olarak normale yaklaşmaya çalışın.

185/135 benim durum cok parlak degil. Onumuzdeki donem bir cerrahi noktasina geldim. Sonucta saglik acisindan buyuk risk.
Guzel dusuncen icin de tesekkur ederim.

Ben de inşallah yangın söndürme modundan çıksam da bir Gebze buluşması planlasak :)

İyi eğlenceler olsun :)

Birkaç ay önce İzmir'e gittim, eşimin bir arkadaşının düğününe iştirak ettik. Tabi çok şey değişmiş. Konak saat kulesini denizden yüzlerce metre içeride görünce şaşırdım.

Dönerken de takside dalgın dalgın yollara bakarken, nerede olduğumuza da dikkat etmiyorum, benim zamanımın çoğunun geçtiği elektronikçiler çarşısını hemen tanıdım! O kadar zaman geçmiş, orası da çok değişmiş, ama işte oradaki hissi demek hemen aldım :)

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back