Eski gardroptan kalma tahtalardan kendime masa yaptım. Böylece gayet geniş bir çalışma alanım oldu.
3822 eklentisine bak
Çaysız olmaz yaÇayı gördüm, gidip bir çay demleyeyim bari
Benim kolilerim var.
Onun dışında kaçak köçek salonun ortasında yerde kimse işimi görmedem görüp toplayıp kaldırıyorum.
Yakında ondanda vazgeçeceğim. Elimdeki kısmi fazla olduğunu düşündüğüm parçaları malzemeleri dağıtıyorum. En temel havya lehim el aletlerimi kenara ayıracağım. Bakalım
Belki öbür dünyada bu hayallerime devam edebilirim.
Merhaba ustam. Su sekilde mi?Gözel olmuş ta bilimsel değil.
Duvara bir MDF daha kestirip ölçü aletlerini oraya yerleştirmelisin.
Bir tane yapmayi dusunuyorum. Yaptigimda foto atarim.Ölçü aletleri üst rafta durmalıdır. Elini attığında anında hakim olabilmeli ve kontrol edebilmelisin.
Test edilen cihaz masa üzerinde elinin altında ve rahatça hareket edebilecek şekilde konumlandırılır.
Yapacam bu hafta yamyam abi. Bu masanın üstüne bir mdf kestirecem. 25 cm 4 ( daha uzununu bulamadım burada) adet krom ayak aldım. Ölçü aletilerini skobu güç kaynagını sıcak havayı buraya yerleştiricemGözel olmuş ta bilimsel değil.
Duvara bir MDF daha kestirip ölçü aletlerini oraya yerleştirmelisin.
Eksik saymakla bitmez ki, hangi birini sayalım? Forumdaki herkesin atölyesi eksik doludur. Güle güle kullanın, gayet iyi duruyor.Merhaba arkadaslar. Son olarak calisma masam su sekilde olmustur. Eksiklikler varsa belirtirseniz sevinirim
Sol kose onun yeri ustam. Insaalah masaustu ayarlarim. Kasa assgi monitor masaya.Bu arada şakası bir yana bilgisayar gibi bir şey göremedim, notebook tablet gibi bir şey mi var, özellikle mi koymadınız?