chatgpt ile asla paylasmamanız gereken bilgiler

sorun şu ki bu bilgilerin çoğu yeterince uzun bir sohbet süreci sonunda zaten elde edilmiş olabilir

Evet bilgi vermemek lazım. Ama günümüzde big data artık öyle bir seviyeye geldi ki, herkes ile ilgili yeterince veri toplandı. Sisteme bir tek bilgi giriyorsun, sana onlarca bilgi döküyor. Mesela eposta giriyorsun, o kişinin adı, soyadı, adresi, diğer eposta adresleri, internette ne tür faaliyetlerle iştigal ediyor? Politik görüşü ne? Aleyhinde kullanılabilecek zaaflar neler? hepsi listeleniyor. Bu aşamadan sonra hiçbir bilgi vermesek bile %90 güvenilirlikle tespit yapabiliyor sistem. Bilgi verirsen, bu oran artıyor.

Bu big data ve yapay zeka idi bütün İran'lı bilimadamlarını tespit edip daha ilk gün ortadan kaldıran. İnternette isen, gizliliğin yoktur diye varsaymak lazım artık.

Sadece bir ödeme yapmak yeterli. Kişisel bilgilerimiz zaten topyekün bir flash belleğe sığdırıldı ve şu anda hala yasa dışı olarak ücret karşılığında vpn ile erişilebiliyor bu verilere. Bağlantılar kapatıldıkça bir yenisi ortaya çıkıyor. Benim erişimim yok ve buna kalkışmadım. Yapılan ödemeyle edinilen bilgi diğer detaylara ulaşmak için yeterli.

Bu arada chatgpt candır :tamam1 . Bir kere olsun ödeme yaparak gpt4.omni ile muhabbet edin derim. Manipulatif bir şeytan ile melek gibi bir yardımcı arasında gidip geliyor.

Biometrik niteliğinde klavye zamanlama ve stilistik ayrıntılarla digital footprint verileri arasında eşleştirme ihtimali sıfır değil.
Saklanmak isteyenler 74 seri entegrelerden yapılmış bilgisayar kullanmalı. İzi kaybolmuş bilgisayarla toplu erişim noktaları da işe yarar. Arada HMI arasına obfuscator eklenirse tabi. :gulus1:

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,042
Üyeler
3,204
Son üye
rebelboy

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back