Birçok yapay zekaya erişim veren şu site var
glbgpt.com
GPT-4o da destekleniyor. Kayıt oldum, GPT-4o ya bir soru sordum cevap verdi, cevap yazdım ona da cevap verdi, üçüncü cevabı yazdım hemen para istedi ... ChatGPT ayda 20 dolar iken, GlobalGPT ayda 15 dolar. Yıllık ödersen de 10.8 dolara iniyor. Acaba bir limitasyonu var mıdır? Yani ChatGPT deki 4o ile GlobalGPT deki 4o arasında nasıl bir fark vardır?
GlobalGPT – All-in-One AI Platform for Writing and Creating Images & Videos with ChatGPT, GPT-5, Claude, and More
Write, research, and create stunning images, videos, and engaging content—all with a single GlobalGPT account, giving you access to ChatGPT, GPT-5, Claude, Unikorn (MJ-like), Veo, and 100+ powerful AI tools.
GPT-4o da destekleniyor. Kayıt oldum, GPT-4o ya bir soru sordum cevap verdi, cevap yazdım ona da cevap verdi, üçüncü cevabı yazdım hemen para istedi ... ChatGPT ayda 20 dolar iken, GlobalGPT ayda 15 dolar. Yıllık ödersen de 10.8 dolara iniyor. Acaba bir limitasyonu var mıdır? Yani ChatGPT deki 4o ile GlobalGPT deki 4o arasında nasıl bir fark vardır?