Cihaza sinmiş koku giderimi

serkan_48

Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhabalar.

Bir süredir bir ampli alma hayali peşindeydim. Öyle acil değil ama gözde kulakta idim. Hatta burada tavsiye de istedim.

Şimdi sarı sitede bir ilan buldum. Ankarada olduğu için cihazı ben görüp test edemedim. Arkadaşım gitti cihazı denedi ve aldım.

Cihaz arkadaşımda idi. Kargo ile nakli sorunlu olduğu için ancak geçen gün alabildim.

Bir hevesle eve geçtim cihazı bir açtım kullanım yeri bir ofis idi. Ofiste aşırı sigara tüketmişler. Cihazın içine sinmiş koku.

En sevmediğim koku. Ne yapayım bilemedim. Sanırım cihazın ekranı vfd ekran. Cihazı biraz havalandırıp güneşe koyayım dedim ama aşırı sıcaklık vfd için iyi olmadığını okumuştum.

Tavsiyeniz varmı?

20251112_212111.jpg

Teknik adamsin sok parcala alkolle yika diyecegim ama guzel bir cihaza benziyor. Bence kurcalama.

Sicakligin VFD'ye iyi gelmedigini ilk kez duyuyorum. Florasan kaplamaya hasar vereceksen bilemem ama ufuruk bir bilgi.

Otomobildeki aksama (klima vs) sinmis sigara kokusunu ozon gazi ile temizliyorlar. Ise yarayabilir.

Teknik adamsin sok parcala alkolle yika diyecegim ama guzel bir cihaza benziyor. Bence kurcalama.

Aklımdan geçen en mantıklı cevap bu ama dağıtıp risk almak istemedim. Cihazın içi aşağıdaki videoda görünüyor.

Dikkatli ve sakin kafa ile yapmak lazım ama öyle bir zaman yok.

Ya cihazı tam dağıtmak yerine kısmen açıp pamuk alkol ile silip kokuyu azaltacağım. Sonra da iyice havalandıracağım.

Arkadaşlar merhabalar.

Bir süredir bir ampli alma hayali peşindeydim. Öyle acil değil ama gözde kulakta idim. Hatta burada tavsiye de istedim.

Şimdi sarı sitede bir ilan buldum. Ankarada olduğu için cihazı ben görüp test edemedim. Arkadaşım gitti cihazı denedi ve aldım.

Cihaz arkadaşımda idi. Kargo ile nakli sorunlu olduğu için ancak geçen gün alabildim.

Bir hevesle eve geçtim cihazı bir açtım kullanım yeri bir ofis idi. Ofiste aşırı sigara tüketmişler. Cihazın içine sinmiş koku.

En sevmediğim koku. Ne yapayım bilemedim. Sanırım cihazın ekranı vfd ekran. Cihazı biraz havalandırıp güneşe koyayım dedim ama aşırı sıcaklık vfd için iyi olmadığını okumuştum.

Tavsiyeniz varmı?

45405 eklentisine bak
Ozon gazı kokuyu giderir ama metalleri paslandırabilir.

Sigara kokusu 1 ay içinde kaybolur. Deri koltuklu aracım kokuyordu. Ozon işe yaramaz dediler. Sonax yıkamacıda ozon makinesi vardı. Kullanılmadı.

1 ay sonra koku bitti. Belki de burnumuz alıştı. Aracı sattığım kişi zaten içiyordu kokuyu hiç dert etmedi.

ikinci el ürün kokusunu ben hiç sevmem. Sigara veya ucuz parfüm benzeri kokular... Poşeti bile kokar.

Son düzenleme:
Videoda görmüştüm arabnın içindeki kokuları gidermek için bez delikli kese içinde mangal kömürü koyuyorlar sende cihazın yanına fana yakın veya cihazın içindeki boşluklara koyarsan koku zamanla gidebilir.

Koku kendiliğinden gider yeterki iyi havalanabilsin. Ayrıca Pronto ahşap temizleyicisi (kahverengi sprey kutu) öneririm. Yüzey temizliği için mükemmel, koku moku canına okur.

Koku gider dert etmeyin.
Üst kapağı çıkartın. Serin havadar bir yerde bir kaç gün kalması yeterlidir.
Cihaz çok güzel. Beklediğinize değdi.
İyi günlerde kullanılsın.
20251112_212111-jpg.45405

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,599
Üyeler
3,418
Son üye
Shepherd

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back