Anladım. Zaten ben üç hafta önceye kadar Arduino ile sadece başlangıç projelerini yapmış biriydim. Sonra Liseler Arası Elektrikli araba projesi için başladım. Kaç gündür çok az uyku ile çalışıyorum. Üç hafta sonra şu an can bus spi falan konuşuyorum ne ara bu kadar ileri seviye oldu anlamadım. Bir de zaman sıkıntısı var. Spi iletişim de iki cihaz baglarken arastirdigimda sck, miso, mosi ortak cs ayri baglarsam çalışır gibi düşünerek ilerledim. Ama teoride olan pratikte olmuyormuş . Bir de böyle kısa sürede öğrenince eksik oluyor böyle. Abartmasiz söylüyorum benim bu sorunumun da ne olduğunu şu ana kadar bir tek siz anladınız. Bir çok mühendisle görüştüm ama anlayan olmamıştı. Uzattım biraz ama sürem kısıtlı yetiştirmem gerekiyor bu yüzden soruyorum.biliyorum devreyi yapıp çalıştırmanın heyecanı var ama her yaptığın devrden projeden üstüne birşey katarsan üstüne ileride yapackaların için kendine temel oluşturursun.
Önce SPI nedir nasıl çalışır diye araştır SPI öğren.
Daha sonra 2 SPI slave nası bağlanır çalıştırılır onu öğren.
daha sonra lojik level farklılıkları ve bunları tolere etme yollarını araştır öğren
bu şekilde kendine temel atmış olursun