volta
Kıdemli Üye
Elimde "Mi Temperature And Humidity Monitor 2" nem ve sıcaklık ölçer var. Cr2032 3V pille çalışıyor. Tam hesabını tutmadım ama pili hızlı tükeniyor gibi geldi bana. Düşük pil uyarısı verdiğinde pilini çıkardım voltajını ölçtüm 2.888V çıktı. Datasheete göre cut-off voltajı 2.0V. Yani pilin sağlam olması lazım. Belki temassızlık vardır diye tekrar taktım kısa bir süre çalıştı sonra yine düşük pil uyarısı verip kapandı. Geçen seferde aynısı olmuştu. Pili değiştirdikten sonra bir sıkıntı olmamıştı. Yine aynısı oluyor. Benim anlmadığım kısım voltajı normal değerde iken pilin cihazı çalıştıramaması. Acaba pilin sağlığını değerlendirirken başka parametreleri de mi dikkate almak lazım yada cihazda bir problem olabilir mi? Pil Energizer marka.
Mi Sıcaklık ve Nem Ölçer 2 | Xiaomi Türkiye
Mi Bluetooth Gateway, Mi Sıcaklık ve Nem Ölçer 2'yi evinizdeki diğer akıllı cihazlara bağlayarak sıcaklık ve nem seviyelerini optimize etmenizi ve ev ortamınızı daha rahat hale getirmenizi sağlar.
www.mi.com
ATC_MiThermometer/BoardPinout at master · pvvx/ATC_MiThermometer
Custom firmware for the Xiaomi Thermometers and Telink Flasher - pvvx/ATC_MiThermometer
github.com
Ekler
Son düzenleme: