Şemayı yanlış çizmişim doğrusunu ekliyorum50k pot ile dene.
50k pot orta ses üzerinde etki etmiyor, çalışma aralığı kısa geldi bana kısık orta ses arasında çalışıyor
Şemayı yanlış çizmişim doğrusunu ekliyorum50k pot ile dene.
Tamam bu şekilde oldu. Dirençlerin yerlerini değiştirmedim, değişmesi gerekirmiydiPotun orta bacağı sabit kalsın, Sağ ve sol bacaktaki kabloları yer değiştirirsen tersine çevirmiş olursun.
Evet mevcut.Bu kumandadan halen mevcut mu?
Ortalamaya vurursak ayda 1-2 tane gönderiyorum. Hiç konuya yazmayıp direk mesaj atanlarda oluyor. Bir de youtube da short video paylaşmıştım. Amacım reklam değildi ama oradan da gelen oluyor.Piyasada bu kumandaya talep amma çokmuş. Ticari olarak piyasaya sürsen iyi iş yaparsın gibi duruyor .
Ticaret bu abi sen fırsatçılık yapmıyorsun ki malzeme+emeğinin karşılığı ondan üzülmeye gerek yok sen yapmazsan sistem zaten çöp oluyor o zaman daha çok üzülmen lazımOrtalamaya vurursak ayda 1-2 tane gönderiyorum. Hiç konuya yazmayıp direk mesaj atanlarda oluyor. Bir de youtube da short video paylaşmıştım. Amacım reklam değildi ama oradan da gelen oluyor.
Creative neredeyse her ses sistemine ayrı kumanda çıkarıyor. Diğerlerinde de çok talep olur ama maaliyetleri yüksek onlarında. Yapsam 400-500 istemem lazım. O zaman da karşı tarafa üzülüyorum.
Tamamen katiliyorum. Konunun daha ilk mesajinda semayi paylasmis zaten. Kendisi yapamayanlara da vakit emek harcayip yapiyor. Bosuna uzuyor bence kendini. Baska modele de talep geliyorsa yapip gondermeli.Ticaret bu abi sen fırsatçılık yapmıyorsun ki malzeme+emeğinin karşılığı ondan üzülmeye gerek yok sen yapmazsan sistem zaten çöp oluyor o zaman daha çok üzülmen lazım
Gel vatandaş gel. Kampanyanın kıralı buradaisteyen varsa da foruma filan ilan açabili