Darbeli matkap önerisi

frekans50

⁹⁸⁷⁶⁵⁴³²¹⁰
Evde seyrek kullanım için güncel bir model önerisi alabilir miyim?

Şantiyedeki gibi kullanılmayacak. Gerektiği zaman da üzmeyecek.

Şarjlı almayın, bataryası 1 seneye ölür, çöp olur. Çin malı da alsanız sizi üzmez. En fazla 1 delik delmek için bir dakika yerine 2 dakika uğraşırsınız. Kullandığınız uç kaliteli olsun yeterli. Sahte bosch, dewalt yada assur gibi markalar bütün sanayiyi ele geçirmiş durumda.

Beton delmeniz gerekecekse kırıcı delici alın. Hem ahşap, hem metal hem de ara sıra duvar (beton değil) delecekseniz Bosch GSB 13 öneririm (uzun zamandır kullanıyorum). Ben aldığımda Röhm marka güzel bir mandrenle geliyordu.

Bende hem kablosuz hem de kablolu var. Seyrek kullanıyorum, genellikle ev ortamında nadiren kullanırım. Kesinlikle kablolu olanı tavsiye ederim.

Bende kablolu Erbauer ERH750 3J SDS Kırıcı Delici var. 750W, harika iş çıkarıyor. Fiyata göre müthiş bir cihaz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Yalnız dikkat etmen gereken bir şey var: SDS uç geçmeli olduğu için normal uç takılamaz. Ben uygun uç kullanıyorum, fakat dönüştürücü mandren alman gerekebilir.

Düz uçlu daha ucuz modeli de varmış ama bendeki kırıcı olarak da çalıştığından, her gerekli durumda beni üzmüyor.

Bu arada bir ek bilgi de vereyim. Erbauer, güzel ürünleri olan İngiliz markasıdır. Koçtaş da yetkili satıcısıdır.

Benim de matkabı, frezesi, zımparası, taşlaması falan var. Her üründen de ayrı ayrı memnunum. Tabii hepsini amatörce ev ortamında kullanıyorum.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,523
Üyeler
3,049
Son üye
MelihEfe

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back