Drive dosya sıkıştırılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rms
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

rms

Üye
Herkese merhaba,
Drive kullanımımda son 2 gündür dosya sıkıştırılıyor kısmında takılı kalıyor. Ne yaptıysam olmadı. Edge, chrome ve opera ile denedim. Fakat yine de bir dosya sıkıştırılıyor kısmında takılı kalıyor ve dosyayı indirmiyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış olan var mıdır?
1746172663822.png

Vivaldi ve Opera ile denerken böyle oldu. En sonunda Edge ile indirebildim. Böyle bir sorunla karşılaştım fakat sorunun çözümü edge ile denemekti benim için.

Ben drive kullanımını uzun zaman önce bıraktım. Telefonum ve bilgisayarım ile dosya senkronizasyonunu Syncthing ile yapıyorum. Dosyalar bilgisayarımda ve telefonumda tutuluyor.
Syncthing Linux, MacOS, Windows desteği olan bir uygulama. Servis olarak kurarsanız her oturum açılışında otomatik yeni dosyaları günceller. Geriye dönük eski arşivleme seçeneği de var. Dışarıda olunca da güncelleme işlemi yarım kalmıyor. Eski dosyayı izin verdiğim sayıya ulaşıncaya kadar arşivledikten sonra, yeni dosyaları otomatik olarak algılayıp günceller.

Açık kaynaklıdır.

Son düzenleme:
İnternet hızınızla alakalı diye düşünüyorum.
Nedense aynı sorun arkadaşımda da var. İnternet olarak superonline fiber kullanıyoruz. 630Mbps civarı sonuç aldım testten. Normal dosya indirmede sıkıntı yok fakat klasör indirirken bu kısımda takılıyor. Nedenini çözemedik. Google community kısmına yazdım, bir cevap gelirse burada da paylaşırım.

Forum istatistikleri

Konular
7,722
Üyeler
3,118
Son üye
konce

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back