Eski arabalara laf yok, sonuçta ne bilgisayar var ne teknik çizim, ne doğru dürüst presler vs.
Ama arkadaş yıl olmuş 2024 bu nedir yav. VW Polo/Golf/TROC/Tiguan serisi nedir arkadaş. Türkiye'de üstüne oturdukları organları satacak kişiler tanıyorum şu araba için. Yok alman kalitesiymiş de güvenlikmişte, geeeeçççç.... 60km/h üstünde hiç bir araç Volvo'da olsa güvenli değil kimse için. Fizik denen şey ortada o yüzden bunu yemeyiz geç...
Benim için en kötü tasarımdır! Hayır B/C sınıfı her araç da bunu kopyalıyor ya dellenecem...
Al bu da 2023 model Tiguan. O vites topuzunu onu tasarlayan mühendisin, onu da onu tasarlatan yöneticisinin gözüne monte edeceksin. Bu ne arkadaş ne çirkin görüntüdür bu...
Araba ve sanat dedin mi bir Fransız ve İtalyan dokunuşu olacak kim ne derse desin. Sabun kalıbı gibi araba yapıyor VW senelerdir. Millet nasıl bayıla ayıla biniyor bu saçma arabalara anlamış değilim. Eşşek yüküyle de para. DSG desen ne zaman eline alacağın belli değil (birisi çıkıp DSG artık bozulmuyor yeaaaa derse vururum ağzına, hep aynı tatava, gidin bakın sanayide en çok hangi otomatik şanzımanın tamirini yapıyorlar, 1-DSG, 2-CVT) .
Araç kiralayacağım zaman bir gün arkadaşlar dedi ki 3008 dene. Dedim ki şimdi bunlar fransız malıdır bozulur kalır elimizde. Adamlar lafımı yedirdi bana. Dizel 1.5 3008 kiraladım bir gün. Bir de bu arabaya gece görüş kamerası koymuşlar. Öyle faydalı ki, gece aydınlatmanın olmadığı bir yolda çok defa köpeğe çarpmaktan kurtardı beni araç. EAT8 kullandıktan sonra yemişim DSG'sini. Gittim VW'ene araba bakıyorum bayide, hala kadranlı sistemler. Dedim arkadaş bunun elektroniği yok mu var, ee ne kadar +100k daha. Yahu millet artık bunu standart yaptı, peh!
Alın size tasarım, VW TROC fiyatının 1 tık üstüne satılacak muhtemelen.
Bu araçta sevdiğim en güzel şey;
1) Ekranın arkasına elini kolunu sokabiliyorsun ve her şeye hakimsin.
2) O mavi hüzmeler için özel alaşımlı bir malzeme kullanmışlar, led döşemektense yansıtıyorlarmış, youtube'da verisi var.
Meraklısın 720km menzil sunacaktı değişmediyse bendeki bilgi.