hakan8470
abantu
Aslinda once calisip sonra calismiyor gibi daha cok0.8V ve asagisinda, CC birinde calisirken digerinde calismiyor.
Aslinda once calisip sonra calismiyor gibi daha cok0.8V ve asagisinda, CC birinde calisirken digerinde calismiyor.
son revizyonu bulmak zor olabilir tahtakaledeki toptancıları gezmek lazım en güncel onlarda olur sanırımYeni modeli bu herhalde abi, emin degilim ama, belki isinize yarar.
33355 eklentisine bak
Yok karakoyde menevşe handa da yerleri var fiyatlar ve stok için @T&M Aşkın bey ile görüşebilirsiniz sağolsun yardımcı oluyorTDS in Ankara da ki yerine mi gittiniz abi? Birde alis fiyatlari ne civarda ?
Vay Askin abi burada demek, ondan alis veris yaptim ama burada hatirlatmak uygun olmaz.Yok karakoyde menevşe handa da yerleri var fiyatlar ve stok için @T&M Aşkın bey ile görüşebilirsiniz sağolsun yardımcı oluyor
katlayınca çok da rahatsız etmiyor kolVay Askin abi burada demek, ondan alis veris yaptim ama burada hatirlatmak uygun olmaz.
Abi bu LCR metrenin olculerini soylemeniz mumkun mu? En Boy yukseklik Bir de o ayak kolay yoldan cikiyor mu? Yani onu kullanmamak mumkun mu?
Bugün TDS ye gittim laboratuvarın güncel hali şu şekilde :
33360 eklentisine bak
Diferansiyel prob olarak Micsig dp10013
LCR Metre olarak LCR-106X (200kHz) aldım
Bir de aynı caddede 220-220 100 VA trafo sardırdım ama pişman oldum sonradan sipariş verdikten sonra aklıma tonla fikir geldi keşke sekonderi birkaç ortak uçlu sardırsaydım 0-15-30-110-220 gibi hem 220-110 dönüştürücüm olurdu hem 2x15 simetrik beslemem bir de cimriliğim tuttu 100va sardırdım ama inrush akımını hesaba katmadım keşke toroidal saran bir yer bulsaydım yada daha güçlü sardırsaydım muhtemelen 20-30 watt ile uğraşacagım zaten artık dif. prob da oldugu için ihtiyaç halinde direk şebeke ile de çalışabilirim.
Bir süre şöyle takılmam gerekiyor sanırım :
33361 eklentisine bak
Unutmadan ekleyeyim güle güle kullan.
İlk aldığımda arkaplan renklerini kurcalamıştım. Açıkçası çok üzerinde durmadım. Bendeki firmware ve donanım bilgisi aşağıdaki gibi.
33375 eklentisine bak
bu çok iyi oldu user manueli cd olarak yollamışlar ben de size soracaktım aslındaÜrün sayfasında maalesef firmware paylaşmıyorlar. Hatta hiçbir dökümanı bulamayabilirsin.
200kHz LCR Meter-ChangZhou GuoFeng Electronic Technology CO.,LTD.
ChangZhou GuoFeng Electronic Technology CO.,LTD.www.cz-guofeng.com
Elimdeki manual'i buradan paylaşayım. Lazım olursa diye bulunsun.
dağıtım trafosundan kastınız nedir (benim aklıma orta gerilim-alçak gerilim arası üçgen giriş yıldız çıkış trafolar geliyor sadece ) bobinin deşarj olup olmadığını nasıl anlayabilirim kısa devre etmem deşarj olması için yeterli değil midir bir de kondansatörleri deşarj ederken kısa devre etmemin kondansatöre bir zararı var mıdırÖlçüm yapmadan önce kondansatörleri deşarj etmeyi unutma. Eğer manyetik alanın çökmesinin uzun sürdüğü dağıtım trafolarının sargılarının ölçüyorken de bobinin "deşarj" olmasını beklemen lazım, yani manyetik alanın çökmesini, yoksa LCR metre zarar görebilir.
toroidal trafoların ani yüklenmelerde çıkış geriliminin çökmeme özelliği yok muydu ?İzolasyon trafosunun toroid olmasının hiçbir avantajı olmaz, gereksiz yere aynı güç için daha fazla para vermiş olursun. Ama hepten 100 VA lık da izolasyon trafosu alınmaz yav Bununla ancak küçük SMPS'ler çalıştırıp ölçümler yapabilirsin.