Endorfin35+
Kayıtsız Üye
Eski mesajlarımda düzenleme seçeneği yok. Bununla ilgili bir süre mi var?
15 de cok abi bence 2 gun yeterli. Amacina hitap eden bir sure. 2 gun icinde varsa hata duzeltilebilir.
Bilmiyorum bana ters geliyor. O zaman yönetici olarak tüm mesajlarımı silmeni rica ediyorum desem. Bürokrasimiz nasıl olacak
Amacını anlıyor, takdir ediyorum. Zaten forumda nispeten aktif bir kullanıcı olmamın sebebide bir şekilde bu amaca destek olmak. Bununla birlikte ortada hiçbirşey yok iken bu konunun tartışılması ile beraber mesaj değiştirme/silme konusunda özgürlüğüm kısıtlanmış olarak hissediyor bu durumdan rahatsız oluyorum. Kendi içimde çatışıyorum şu anda değiştiremiyorsam eğer değiştirmeye ihtiyaç duymamalıyım. O zaman paylaşım yapmamalıyım...
O zaman söylersin
O zaman şimdi söylüyorum. Moderator olma gibi bir talebim yok/olmayacaktır. Ama kendi mesajlarımı editleme silme konusunda talebim var.
Youtube için söylediklerine katılıyorum. Ayrım şurada Youtube videosunu forumda paylaşarak biz Youtube'a istediği zaman yayından kaldırma hakkını veriyoruz. (Bizi engellerse süre sınırı olmadan artık kimse forum üzerinden izleyemez ya da görüntüleyemez) Aynı yetkiyi kullanıcıya kendi yazıları için neden vermiyoruz?