Evden iş yapanlar vergi olayını nasıl hallediyor ?

Özel hastaneler de ameliyatlarda falan sadece nakit çalışıp belgelendirmeden hastaya sağlık işlemi yapıyorlar.
Denetleyen warmı diye merak etmişimdir hep. Oldukça büyük paralar döndüğünden de eminim.
kesinlikle katılıyorum...
bundan yaklaşık 10 seneye yakın olmuştur babamın gözünden retinasın da sıkıntı vardı kalktık ankaraya gitik. orda bir doktor ismi verdiler gittik adamı bulduk adam normal da ankara gazi üniversitesinden hoca ayrıyeten özel kliniği var. neyse özel kliniğe gittik muayene etti o zama parası sağlam para ödedik misal 20 bin tl tabi o zamanlar böyle mobil bankacılık telefondan havele eft yok sanırsam yada biz kullanmıyoruz. neyse doktorun sektereri bizi tenha biryere çekti parayı saydı aldı eline gurbet elde babamın sağlığının derdine düşmüşüz fiş fatura hiçbirşey yok tabi sonradan aklımıza geldi ama birşey diyemedik şükür babam iyi şimdi ama anlamadığım şu devlet neden bunların peşine düşmez ????

ama anlamadığım şu devlet neden bunların peşine düşmez ????
Muhasebeci, benden gider fişlerini almak için ayda bir uğrar. Daha 10 gün olmadı geleli. Son gelişinde bu konuyu konuştuk, şu an devlet doktorları mercek altına almış. Neler anlattı neler, hepsi değil tabii ki ama anlatılanlara göre taklacı güvercin gibiler... :şaşır1:

Muhasebeci, benden gider fişlerini almak için ayda bir uğrar. Daha 10 gün olmadı geleli. Son gelişinde bu konuyu konuştuk, şu an devlet doktorları mercek altına almış. Neler anlattı neler, hepsi değil tabii ki ama anlatılanlara göre taklacı güvercin gibiler... :şaşır1:
ben bazen düşünüyorum bazı şeyler için çok geç kaldığımı düşünüyorum kendi kendime hayıflanıyorum...

şimdi maliye bu iş için çok geç kaldı çokkkkk...

Forum istatistikleri

Konular
7,643
Üyeler
3,090
Son üye
TA3RKY

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back