Farnelden elektronik malzeme siparis edip ucretini odedim. Form doldurup imzalamami istiyorlar.

Temu dan aldıklarımın içinde havya ve ölçü aleti vardı.. diğerleri ile tek bir kutuda bekliyordum ama kargo poşetinde geldiler. Havyanın kutusunda hafif bir ezilme olmuş.. neyseki hasar yok.
Öneride bulunacağım ama nereye yazılır bilmiyorum.
Mıknatıs olayında aslında haklılar.. neodyum mıknatıslar küçük ama yakındaki metallere musallat olabilirler.. :)

Bu son siparisimde bir gariplik oldu. Ayni listede oldugu halde krem lehimi diger malzemelerle degil ikinci bir kargo ile gonderdiler.
Ustelik elektronik malzemelerin ucretini bir kalemde hesabimdan cektiler, krem lehimin parasini ikinci kere de cektiler.
Sürpriz çekimlere karşı sanal kart veya banka kartı..

Her Farnel siparisimde ayni sorunu yasamaktan biktim.

Gene ayni sorunla bogusup duruyorum.

Bu sefer ilave bir problemle daha karsilastim sorularima cevap bile vermiyorlar.

50 Euro tutan siparisimin Banka araciligiyle odemesini yaparken sorun cikti bunun uzerine ikinci kez odemeyi denedim.

Bankadan iki kez 50 Euro odeme yapilmis. Farnel'e durumu bildirdim. Israrla soruma cevap vermek yerine, bu malzemelerle ne yapacaksina kafayi taktilar.

Her Farnel siparisimde ayni sorunu yasamaktan biktim.

Gene ayni sorunla bogusup duruyorum.

Bu sefer ilave bir problemle daha karsilastim sorularima cevap bile vermiyorlar.

50 Euro tutan siparisimin Banka araciligiyle odemesini yaparken sorun cikti bunun uzerine ikinci kez odemeyi denedim.

Bankadan iki kez 50 Euro odeme yapilmis. Farnel'e durumu bildirdim. Israrla soruma cevap vermek yerine, bu malzemelerle ne yapacaksina kafayi taktilar.
Özdisan firma bazındaki müşterilerine malzemeleri nerelerde kullanamayacaklarına satamayacaklarına dair sözleşme imzalatıyor.
Mesele aynı merkezden çıkıyor.
Temel olarak amerikan ambargosu diyebilirsin.

Ama aldığını ürün yapıp İsraile satarsan sıkıntı yok.
Fakat rusya iran vb. ülkelere satarsan ticari yaptırımlar başlıyor.
Bireyler bazında ise nerede kullanacaksın sorgusuyla zuhur ediyor.

Kıytırık bir direnç için bile durum aynı.
İnfineon özellikle sıkı sıkı yürütüyor bu işi.

Forum istatistikleri

Konular
9,107
Üyeler
3,691
Son üye
Imagohan

Son kaynaklar

Back