S Serhat Yeni Üye Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 3 6 Ocak 2021 #1 Herkese iyi günler. Bana resimdeki nüvelerden lazım. Nereden bulabileceğim hakkında bir bilgisi olan var mı?
Herkese iyi günler. Bana resimdeki nüvelerden lazım. Nereden bulabileceğim hakkında bir bilgisi olan var mı?
Gokrtl Gökhan Kartal (TeknoDay) Staff member Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 12,195 6 Ocak 2021 #2 Serhat dedi ki: 7035 eklentisine bak7034 eklentisine bak Herkese iyi günler. Bana resimdeki nüvelerden lazım. Nereden bulabileceğim hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıklayın... E Ferrit Nüve | Ferrit Nüve | Artek Elektronik E Ferrit Nüve,Ferrit Nüve - Artek Elektronik Resmi Ãrün Tanıtım Sitesidir. www.ferritnuve.com Ferit Çekirdekler Ferit Çekirdekler kategorisi ürünlerimizi satın al. Karlı Çık. ozdisan.com
Serhat dedi ki: 7035 eklentisine bak7034 eklentisine bak Herkese iyi günler. Bana resimdeki nüvelerden lazım. Nereden bulabileceğim hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıklayın... E Ferrit Nüve | Ferrit Nüve | Artek Elektronik E Ferrit Nüve,Ferrit Nüve - Artek Elektronik Resmi Ãrün Tanıtım Sitesidir. www.ferritnuve.com Ferit Çekirdekler Ferit Çekirdekler kategorisi ürünlerimizi satın al. Karlı Çık. ozdisan.com