Aşağıdaki yazışmaya göre bunların hiçbiri database de saklanmıyormuş. Styles diye bir klasör olması gerekir.Baktım, tek dosya olarak bir yerde yok. Database tablolarında kayıtlı herhalde.
evet doğrudan, public_html içinde styles diye bir dizindeymiş.
tamam o zaman. public_html/forum/styles olması lazım...
Styles altinda binlerce dosya var ve neredeyse tamamı png ve svg dosyası. Arada bir de içi boş index.html ler var
Gelecekteki halimi gordum. Ama cocugum yok, dertte yanamayacagim. Guzel filmdir. Aslinda benimki daha cok sitelerin hep beyaz yapildigi zamanlarda yasattigi bas agrisi nedeniyle olusan bir aliskanlik. Bu yuzden kontrast iceren her seye bakmasi zor geliyor artik. Bir site civil civil rengarenk iken birden pastel ya da karanlik tonlari olan siteye gecmek tum dikkatimi dagitiyor. Bu yuzden "sadelik iyidir" anlayisi diyebiliriz biraz. Yani farkliliklari kabul etmek zorunda kalmak yerine kendi tercihimi yapmak olarak degerlendiriyorum ben durumu. Sitelerde cok farkli temalar olmasi da her insanin kendi tercihini yapabilmesine olanak vermek degil mi zaten? Ben de varsayilan olarak tum sitelere onceden tercih yapmis gibiyim yani.Renk konusu subjektif olduğu için iyisi-kötüsü kişiseldir.
Yalnız Dart Reader kullanmak bana, başkalarının sunduğu (buradaki kasıt görsel) farklılıkları kabullenilmediği hissiyatını uyanıyor. Yani öyle yaşlılıktan filan değilde, senelerce farklılıklardan, başkalarından uzak bir hayat sürmüşsün gibi bir manzara canlandı.
Nedense bu muhabbet -çok sevdiğim- Herşey Çok Güzel Olacak filmindeki "gençliğini de biliyorum" repliğinin geçtiği huysuz ihtiyarın sahnesini hatırladı.
Sayfanın en altında mekatronik yazıyor. Yanında da fırça ikonu var. Oraya tıklayıp koyu tema seçebilirsin.aslında forumun bu standart mavili temasının renkleri ilye oynanıp karanlık tema oluşturulabilir.
koyu tema öyle değil telefonlardaki koyu temadan bahsediyorum.Sayfanın en altında mekatronik yazıyor. Yanında da fırça ikonu var. Oraya tıklayıp koyu tema seçebilirsin.