Gate Driver nerelerde kullanılır mantığı nedir?

Diegoms

Yeni Üye
Merhaba.

Staj projesi için bizlere ilk hafta literatür taraması veriyorlar. Bazı şeylerin kullanım alanlarını anlasamda bazı yerlerde neden kullanıldığını ve çalışma prensipleri konusunda kafamda mutabık kalamıyorum. Gater driver nerelerde ne için kullanılır açıklayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

mosfet igbt gibi girişi kapasitif olan yükleri sürmek için kullanılır. anlık yüksek akım verme ve çekme özelliği vardr.

mosfet igbt gibi girişi kapasitif olan yüklerisürmek için kullanılır. anlık yüksek akım verme ve çekme özelliği vardr.
Teşekkürler yüksek akım verme ve çekme özelliğini nasıl kazanıyor kaskot yapıları ile yapılabilen bir şeyi gate driver ile neden yapıyoruz.

Kaskot yapının hangi durumlarda gate sürücü olarak kullanıldığını bilmiyorum, ama push pull çıkışa sahip gate sürücüler çok uygun fiyatlı ve etkili bir çözüm sunduğu için yaygın olarak kullanılıyor.

Forum istatistikleri

Konular
7,740
Üyeler
3,124
Son üye
adnancoskun

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Back