Görüntülenme sayısına robotlar dahil mi?

Altair

Kıdemli Üye
Katılım
12 Kasım 2022
Mesajlar
2,731
Forumda açılan başlıktaki görüntülenme bilgisi sadece user'ları mı kapsıyor, yoksa robotlar da bu sayının içinde mi? Eğer dahilse, sistem robotları ayırt edebildiğine göre sadece kullanıcıları göstersek nasıl olur? Sonuçta konu ilerleyişine bir yararları yok. Tabii arama motorları konunun gösterilme sayısına göre ona öncelik tanıyor olabilir. Bu durumda arama botuna tümünü raporlayacak ama burada sadece kullanıcıları gösterecek bir ayar mümkün mü acaba? Merak ettim doğrusu.
 
Görüntülenme sayısı bütün görüntülemeleri kapsıyor, robot da olsa, misafir de olsa, üye de olsa. Hatta defalarca görüntülersen, her birisi sayılır. Ama ekranın güncellenmesi peryodik olarak yapılan birşey, o yüzden etkisini hemen görmezsin.

Bu davranış değiştirilebilir, ama değiştirmek mantıklı değil. Bir forumun yeni üye kazanması, o forumun ne kadar aktif olduğu ile doğrudan ilintilidir. Mesela bir soru soracaksın, veya proje yaptın, hava atacaksın. Girdin foruma, 4 kişi var, konuları da 10 kişi görüntülemiş. Muhtemelen ne soru soracak, ne de yeni konu açıp resim yükleyecek motivasyon kalmaz ve çeker gidersin :katil2:
 
sanal tıkmı lazım abey
bu site için kötü bir şey olur sonnuçta izleniyor trafiği arama motorları tarafından
 
sanal tıkmı lazım abey
bu site için kötü bir şey olur sonnuçta izleniyor trafiği arama motorları tarafından
Yok tam tersine, bir soru sordugumda acaba kac kisi bakmis, ona gore cevaplanma olasiligi nedir diye merak ediyorum. 500 tane botun konuya bakmasi site acisindan onemli ama konuyu acan kisi acisindan degil.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,878
Mesajlar
100,192
Üyeler
2,488
Son üye
ilter

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top