herşey dahil 1800e geliyorkargo ve gümrüğü unutma onalrda 200 TL yani aslında 2000 TL. DMM ihtiyacın varsa tamam ama elinde zaten dmm varsa sırf dmm bedavaya geliyor diye almak maddi kardan ziyade psikolojik kar gibi .
40 liraya ürün sigortası alıyorsun kargo kayboldu bozuk geldi gümrükte kaldı vs. hepsini karşılıyorlarTaydin gpsDo macerasını hatırlatırım. Gerçi banggooddan gümrük dahil sipariş verilebiliyor ama kaybolan ürünler de var.
bangood+yeni üye+mail onayı+telefon onayı
Hayır, öyle değil.bangood+yeni üye+mail onayı+telefon onayı
akşam yazacağımHayır, öyle değil.
Bangood'da iki nakliye şekli var. "Türkiye Direkt Posta" Aliexpress'in Aras Kargo ile yaptığı gibi vergi vs ödenmiş kargolama. Bunda vergi sigortası almaya gerek yok. Ben genelde öyle alıyorum PTT'ye vergi ve diğer konularda güvenmediğim için.
Diğer alternatif de sipariş ekranında vergi sigortasını da almak. Ama onda vergi çıkarsa onu siz ödeyip sonra talep ediyorsunuz. Belli kısıtlamalar vs var. Bir de kaybolmaya karşı ayrıca nakliye sigortası diye birşey var. Onları da aldığınıda az bir fark kalıyor ve daha yavaş geliyor. Ben risk almamak ve uğraşmamak için Türkiye Direct Mail tercih ediyorum.
Owon yerine hantek daha avantajlı gibi owonda pc uygulamasını güzel yapmışlar menü vs daha güzel.Bu arada bu üründe tarife (vergi) sigortası 0 görünüyor bende. O 45 TL nakliye sigortası. Tarife sigortasının geçerli olduğundan şüpheliyim.
22992 eklentisine bak
Ben max 130$ çıkabilirim.Ben @taydin'a katılıyorum. Bence bunlara kıyasla Korad
Ama sahte Korad konusunda dikkatli olmak lazım.
Ya da bütçe biraz daha genişse 3 kanallı Siglent SPD3303C. (Türkiye'den 300-350 USD+KDV civarı alınabileceğini düşünüyorum.)
Bence ödememen lazım. Çünkü hnatek için direct mail seçeneğini seçmişsin ve anengde de ürün ücretsiz olduğu için 0'ın yüzde 20si yine sıfır olduğu için vergi çıkmaması lazım.23003 eklentisine bak
şimdi bunu bu şekilde alırsam vergi ödüyor muyum kapıda?
akşam canlı desteğe yazalımBence ödememen lazım. Çünkü hnatek için direct mail seçeneğini seçmişsin ve anengde de ürün ücretsiz olduğu için 0'ın yüzde 20si yine sıfır olduğu için vergi çıkmaması lazım.
Evet. Birde gümrük sunum ücreti diye birşey vardı galiba. En kötü buradan öpebilirlerAneng için de Direkt Posta seçeneği çıkıyor mu? Çıkıyorsa ve seçili değilse muhtemelen Aneng ayrı bir pakette gelecektir. Bu durumda gümrük memurunun 0 bedel diye değil, eşdeğer fiyat araştırıp o bedel üzerinden gümrük hesaplaması daha kuvvetli ihtimal. 0 x %20 diye hesaplamıyorlar, Çinlilerin düşük gösterme üçkağıdı yaygın olduğundan istediklerinde kendileri fiyat takdir ediyorlar.
çıkıyor diye hatırlıyorum.Aneng için de Direkt Posta seçeneği çıkıyor mu? Çıkıyorsa ve seçili değilse muhtemelen Aneng ayrı bir pakette gelecektir. Bu durumda gümrük memurunun 0 bedel diye değil, eşdeğer fiyat araştırıp o bedel üzerinden gümrük hesaplaması daha kuvvetli ihtimal. 0 x %20 diye hesaplamıyorlar, Çinlilerin düşük gösterme üçkağıdı yaygın olduğundan istediklerinde kendileri fiyat takdir ediyorlar.
@fide23003 eklentisine bak
şimdi bunu bu şekilde alırsam vergi ödüyor muyum kapıda?
Aman @fide Hocam, O eleman 4 tane MOSFet ile 0-40V - 40 A guc kaynagi yaptigini soyleyen biri. DC'ye 4 mosfet baglayip bunlardan 40A alabilecegini saniyor. O kullaniyorsa sadece reklamdir. Bir o bir de Nejdet diye biri var. Uzak durmak lazim.YouTube'da Zafer Yıldız diye bir kanal var. Küçük DC motor + CD + jiletle çim biçme makinesi falan yaptığı videoları var. Benim düşüncem diksiyon olarak düzgün ama elektronik temeli zayıf biri. Minleaf diye bir güç kaynağı kullanıyordu. Minleaf de düşünülebilir.
Geçende yapım aşamalarını paylaştığım RD6006 da güzel bir alternatif ama hem fiyat olarak bunlardan yüksek hem de smps ve kutu haricen gerekli.