güzel yapmak lazım bir gün satmak isterken sırıtmasınAraban varsa arka tampona yaklasma alarmi yapabilirsin.
güzel yapmak lazım bir gün satmak isterken sırıtmasınAraban varsa arka tampona yaklasma alarmi yapabilirsin.
Projeksiyon varsa film izlerken bu cok keyifli oluyor. Aciyorsun projeksiyonu, cipsin icecegin hazir. Ellerini cirpip kapatiyorsun lambayi.sensörlü yapmayı düşünüyordum
neden KORAD KA3005P yapmadın, forumda devre şemasını gördümMusait olunca atayim. Sunun beyazi. Yan tarafinda potlar, born jacklar ve voltmetreler var. Bit pazarindan almistim. Ama oyle hafiza voltaj alma falan yok tabii. Ne ayarladiysan o, delikanli bir arkadas.
27506 eklentisine bak
Mesafe sensoru bu. Bunu tamponun uzerine, plakanin yanina falan tutturursun minik kutu icinde. Sagi solu delmene gerek yok.güzel yapmak lazım bir gün satmak isterken sırıtmasın
Elimde olan malzemeleri degerlendirdim. F/P olayi yani. Korad 5A, benim yaptigim ise 2x30V / 10A. Ustelik malzemelerin cogu elimde vardi. Mesela UPS trafosu 2x15V. Ben bunu birbirinden ayirip gerilim ciftleme ile 2x30V yaptim. Sonra XL4016 bagladim. Ister bagimsiz ister ikisi birbirine bagli olarak kullaniyorum. Ama sifirdan yapacak olsaydim olabilirdi tabii.neden KORAD KA3005P yapmadın, forumda devre şemasını gördüm
paylaşılan devre şeması ile yapan ve başarı ile çalıştıran olmuş mu?Elimde olan malzemeleri degerlendirdim. F/P olayi yani. Korad 5A, benim yaptigim ise 2x30V / 10A. Ustelik malzemelerin cogu elimde vardi. Mesela UPS trafosu 2x15V. Ben bunu birbirinden ayirip gerilim ciftleme ile 2x30V yaptim. Sonra XL4016 bagladim. Ister bagimsiz ister ikisi birbirine bagli olarak kullaniyorum. Ama sifirdan yapacak olsaydim olabilirdi tabii.
Bilmem, paylasim yapilan konuya mesaj atip sorabilirsin.paylaşılan devre şeması ile yapan ve başarı ile çalıştıran olmuş mu?
d.günü gibi günderde ne olucak şaltermi indiricez alkış olayı olursa sistem kitlenirmiProjeksiyon varsa film izlerken bu cok keyifli oluyor. Aciyorsun projeksiyonu, cipsin icecegin hazir. Ellerini cirpip kapatiyorsun lambayi.
Ona da bi acma kapama dugmesi eklersin artik.d.günü gibi günderde ne olucak şaltermi indiricez alkış olayı olursa sistem kitlenirmi
Yazılım yok ki o sadece tamir de vs yol göstermesi içinpaylaşılan devre şeması ile yapan ve başarı ile çalıştıran olmuş mu?
Ilk uretim tarihine gore cihazin evrilmesi gayet normal. 15 yil vardir herhalde ilk uretim tarihi. Mesela 5 yil once uretilende fan kontrol devresi bile yokmus. Insanlar mod videolari atmis bu konu icin Youtube'a.Geçenlerde örnek verilen türkçe blog sayfaları içerisindeki arkadaş cihazı incelemiş. Tam okuyamadım ama devre şeması da çıkarmış sanırım. Birazdan detaylı bakacağım ben de. Cihaz herkeste farklı sanırım ne çok sürümü varmış.
firatdeveci.com/lineer-guc-kaynagi-incelemesi-korad-ka3005d
O aluminyum PCB hoşuma gitmedi ama. Doğrudan soğutucuya bağlı olması ısıl iletkenlik açısından daha iyi olurdu. Ama belki de kayda değer bir fark yaratmıyor, çok da şeytmemek lazım
Kaportaya noldu abi üstüne başka bir güç kaynağı mı düştüEğer kafana takarsan bendeki ile değişebiliriz. Hafif kaporta hasarı dışında bir sorunu yok
Şaka şaka, hayırlı olsun iyi günlerde kullan. İmalat kalitesi gayet iyi duruyor, Çin malı olduğunu bilmesek anlaşılmıyor bile.