Furkan KELEŞOĞLU
Aktif Üye
iyi ozaman ölçmüyorum abi bulduysan. Bu arada iyi bir kaynak oldu internette baya araştırılmış bir de bu.
Çok teşekkürler, o Hameg osiloskopu artık @Gokrtl için ayağa kaldıracağız. Bildiğim kadarıyla ona yeni trafo sarılacak. Pintek için ben de araştırdım servis kitapçığını bulamadım sadece şuradaki pdf de son sayfada blok diagram var. http://www.pintek.com.tw/pdf/Analog_Oscilloscope_0224.pdfForumda aynı dertten HAMEG osiloskop ta bulunuyor.
Belki @uyesercan ın da işine yarayabilir.
Abi sen bence o trafoya ciyran verip çıkışlarını bir tespit et bakalım hangi cihaza uyum sağlar. Ona göre davranırız.Kıym'ETli @taydin ve de @serkan_48
Elimde atıl durumda olan PINTEK PS200 model osiloskop hurdaları var.
2123 eklentisine bak
Dökümanlarıma ulaşamadım ama sizin osiloskopun besleme gerilimlerine uygun ise bu trafoyu söküp sizlere gönderebilirim.
Forumda aynı dertten HAMEG osiloskop ta bulunuyor.
Slm hocam trafo satlıkmıKıym'ETli @taydin ve de @serkan_48
2123 eklentisine bak
Dökümanlarıma ulaşamadım ama sizin osiloskopun besleme gerilimlerine uygun ise bu trafoyu söküp sizlere gönderebilirim.
Slm hocam ben satın alma istiyorum. Bursa'da araniza yeni katıldımKıym'ETli @taydin ve de @serkan_48
2123 eklentisine bak
Slm hocam ben satın alma istiyorum. Bursa'da araniza yeni katıldım
Slm hocam ben satın alma istiyorum. Bursa'da araniza yeni katıldım
Yamyam hocamın bir trafo resmi paylaşmiti bana o trafo lazım idiForuma hoşgeldin. Osiloskop tamir projen varsa onunla ilgili bir konu aç resimleri koy. Yardımcı oluruz
Yamyam hocamın bir trafo resmi paylaşmiti bana o trafo lazım idi
Slmlar hocamKıym'ETli @taydin ve de @serkan_48
2123 eklentisine bak