Kaynak yapacağın pirizin bağlı olduğu sigorta otomatini B tipinden C veya D tipine çevirirsen daha rahat edersin.@meke evdeki elektrik limiti hiç aklıma gelmemişti.
Kaynak yapacağın pirizin bağlı olduğu sigorta otomatini B tipinden C veya D tipine çevirirsen daha rahat edersin.@meke evdeki elektrik limiti hiç aklıma gelmemişti.
Merhaba bir tüyo vereyim monofaze kaynak makineleri yaklaşık şebeke akımı 19-21A kadar akım çekiyor.Değerlendirmelerinin içinde bu olsun.Diğer konu ise zamanında özel iş yapmak için almıştım 2 adet.biri magnavelt diğeri ise tamamen yerli bir ürün.dilersen özelden yazarsın.yazlıkta resmini atarım.Şunu diyeyim mükemmel elktrot yakıyor her 2 side.kalitesi denenmiş o markaları önereceğim sana.Konu epey verimli geçiyor. Herkese teşekkürler.,
@meke evdeki elektrik limiti hiç aklıma gelmemişti.
Yurt dışı kaynakları tararken de Jasic markasının epey sevildiğini fark ettim.
Türkiye de satışı yok ama şu ilana denk geldim. Üstelik yarın da ilan konumuna çok yakın bir yere gideceğim.
Tam takım olarak tavsiye eder misiniz? Hemen yarın alabilirim
fiyat bence o ürün için çok yüksek biraz daha eklenip magmaweld veya onun seviyesinde bir alet alınabilirKonu epey verimli geçiyor. Herkese teşekkürler.,
@meke evdeki elektrik limiti hiç aklıma gelmemişti.
Yurt dışı kaynakları tararken de Jasic markasının epey sevildiğini fark ettim.
Türkiye de satışı yok ama şu ilana denk geldim. Üstelik yarın da ilan konumuna çok yakın bir yere gideceğim.
Tam takım olarak tavsiye eder misiniz? Hemen yarın alabilirim
özür dileyerek soruyor, neyi elektrinikçiler yapsın? zor olmayan nedir? ucu açık cevaplara sorulara yer vermeyelim lütfen.Madem konu bu kadar açıldı forumda da elektronikçiler var neden isteyen kendi yapmasın ?
Zor iş değil.
Farkı ne olacak? Birde doğrudan somut model önermen mümkün mü?fiyat bence o ürün için çok yüksek biraz daha eklenip magmaweld veya onun seviyesinde bir alet alınabilir
Başı belli = kaynak makinesi , öneriler belli = inverter tip , yapabilecek bilgi sahipleri belli = forum üyeleri , bunun neresini çözemedin ?.. neyi elektrinikçiler yapsın? zor olmayan nedir? ucu açık ..