Ahmet
S38>S85
Abi ben bu cihaza çoğu zaman şaşıp kalıyorum.Senin osiloskobun incelemesini seyrettim. Fiyatına göre baya iyi. İmalat kalitesi de çok iyi. Ama tabi bir masaüstü osiloskobun yerini almaz.
Benim bu cihaza ödediğim fiyat 1100TL+Ustaya yaptığım bir flat kablo sağlamlık cihazına mal oldu ikinci el bile sayılmazdı evlere servise giden bir beyaz eşya ustasının yerinde görüntülerini izlemek niyetiyle almış becerememiş.
Mesela Jeneratör çıkışını kontrol altında tutuyor fazla bir yük verirsen 'bir jeneratör kullanmayı beceremiyorsun' deyip jeneratör çıkışını kapatıyor.
Power bank olarak çalışabiliyor çok acil durumda type-c portuna telefonumu takıyorum şarj ediyor.
18650 pil ile çalışıyor olması yedek batarya taşıma imkanı sunuyor bana en fazla 2 dakika atıl kalıyorum osiloskop ile çalışıkren.
Ufak bir hackleme ile jeneratör çalışırken osiloskoba veya dmm'ye geçince jeneratörün çıkışı kapatmasını engelleyen kısmı kaldırdık.
Daha önce dmm'sini F177 ile kapıştırmıştım foruma Fluke 177 yazınca bulabilirsiniz hiç fena değil DMM'si