HTML kodlamada yapay zeka tavsiyesi istiyorum.

Melih1966

Aktif Üye
ChatGPT PLUS ile 20 gün çalıştım. Sonuç; Yalancı, 3 kağıtçı, manipülatör.

Aynı şekilde ChatGPT ile eğitilmiş GLM-4.5 te aynı özelliklere sahip.

Detayları yazsam inanılmaz. Tecrübenize dayanarak güvendiğiniz Kodlama yapan AI var mı?

Tasarımı senin yapman lazım, yapay zekaya html/css/js dilleri konusunda bilgi sorman lazım.

"Bana bir komponent takip programının veri giriş sayfasını hazırla" dersen, seni binbir dereye götürür, su içirmeden geri getirir.

"html'de bir input box içine yazılan verinin geçerli bir rakam olduğunu nasıl doğrularım" dersen, sana çok isabetli ve öğretici bir cevap verir.

Herşeyi uzun uzun yazmadığım için öğrenmeye çalışmadığım çıkarımı yapılmış. Yazdığı kodların içindeki kutuyu 5px yukarı almasını istedim, 8 kere yapamadı. Neden yapamıyordun diye sorduğumda bana teknik bazı kısıtlamalar olduğunu anlatmaya çalıştı. Sonrasında ilgili satırı bana getirmesini ve benim yapacağımı yazdım. Getirdiği satırlarda px ayarı yoktu. Defalarca bana ayarlama satırı diyerek bir çok kere bazı satırlar getirdi ve hiç biri ile değişim olmadı. Bunun synısını GLM-4.5 te yaptı. Daha yazılacak çok şeyler var ama uzunnnnnn yazmayı sevmem.

12 sayfa a4 yazmadan önerinizi istedim.

Belkide yapılan abartı reklamlardan dolayı beklentilerimiz yükseltiliyor. Şimdilik gerçek bu seviyede olmadığı için bir anda kendimizi yapay zeka ile kavga eder halde buluyoruz. Yapılacak şey, problemi yapay zekanın iyi olduğu / iyi anlayacağı parçalara bölerek parça parça istediğiniz sonuca ulaşmaya çalışmak.

Veya yapay zeka yeteneklerinin AI den AGI ye geçmesini beklemek gerekiyor:)

Claude Sonnet 4.0 ve Qwen 3 - Coder bunlarla bi deneyin.

Sürükle bırak tarzı çalışan uygulamalar var.
Kompozer portable eski bir uygulama html4 destekliyor. Html5 desteği yok.

https://portableapps.com/apps/office/libreoffice_portable
Libreoffice ile de sürükle bırak tarzı ile html sayfası yapılabiliyor.

Belkide yapılan abartı reklamlardan dolayı beklentilerimiz yükseltiliyor. Şimdilik gerçek bu seviyede olmadığı için bir anda kendimizi yapay zeka ile kavga eder halde buluyoruz. Yapılacak şey, problemi yapay zekanın iyi olduğu / iyi anlayacağı parçalara bölerek parça parça istediğiniz sonuca ulaşmaya çalışmak.

Veya yapay zeka yeteneklerinin AI den AGI ye geçmesini beklemek gerekiyor.
Bu sabah haberlere bakarken GROK ücretsiz ve sınırsız açıldı haberini gördüm, Hemen kaydolarak test etmeye başladım, sonuç inanılmaz "leb" demeden leblebiyi anladı. Ben söylemeden bunları ister misin dedi? 1 saat kadar denedim. Sonuç inanılmayacak kadar iyi, sonrasında abone olmam gerektiğini yazdı. hiç tereddüt etmeden abone oldum, veeeeee 200 IQ GROK 70 IQ ya düştü. Kendi yazdığı kodları sildi düzelt dediğim yerler olmadı programı 30 dakika içinde mahvetti. Sanki GROK gitti ChatGPT geldi. İlk başta neredeyse düşüncemi okuyan şimdi APTAL oldu. Hemen para iadesi için başvuru yapıp her iki AI modelinden de paramı geri aldım. Reklamlar çok iyiydi tavsiye ederim ama abone olmayın. Super GROK belki reklamlarındaki kadar iyidir diye düşündüm ama emin olamadım.

Forum istatistikleri

Konular
8,122
Üyeler
3,237
Son üye
YsnCnc

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back