Bu sabah haberlere bakarken GROK ücretsiz ve sınırsız açıldı haberini gördüm, Hemen kaydolarak test etmeye başladım, sonuç inanılmaz "leb" demeden leblebiyi anladı. Ben söylemeden bunları ister misin dedi? 1 saat kadar denedim. Sonuç inanılmayacak kadar iyi, sonrasında abone olmam gerektiğini yazdı. hiç tereddüt etmeden abone oldum, veeeeee 200 IQ GROK 70 IQ ya düştü. Kendi yazdığı kodları sildi düzelt dediğim yerler olmadı programı 30 dakika içinde mahvetti. Sanki GROK gitti ChatGPT geldi. İlk başta neredeyse düşüncemi okuyan şimdi APTAL oldu. Hemen para iadesi için başvuru yapıp her iki AI modelinden de paramı geri aldım. Reklamlar çok iyiydi tavsiye ederim ama abone olmayın. Super GROK belki reklamlarındaki kadar iyidir diye düşündüm ama emin olamadım.Belkide yapılan abartı reklamlardan dolayı beklentilerimiz yükseltiliyor. Şimdilik gerçek bu seviyede olmadığı için bir anda kendimizi yapay zeka ile kavga eder halde buluyoruz. Yapılacak şey, problemi yapay zekanın iyi olduğu / iyi anlayacağı parçalara bölerek parça parça istediğiniz sonuca ulaşmaya çalışmak.
Veya yapay zeka yeteneklerinin AI den AGI ye geçmesini beklemek gerekiyor.