Ahmet
S38>S85
iletken iplik mi abi bu
iletken iplik mi abi bu
Yok elektronik salıncağın zincirini kapatan kılıf.iletken iplik mi abi bu
Güvenlik diz boyu24647 eklentisine bak
Kesinlikle Türk genleri vardır yapanlarda .İşe bak. Yüz yıllardır binlerce askerin defalarca saldırısına uğrayıp ayakta kalmış çinseddini iki amele gelsin yıksın.
25483 eklentisine bak
Dremel hediye etme zamani gelmis demek ki.Benim havya sizlere ömür. Annem damacanayı saksı yapmak için bıçak ile kesemeyince havya ile erite erite kesmiş. İçi dışı her yeri yapış yapış.
Bunu bana yapıpda hışmıma uğramayacak yeryüzündeki tek kişi.
6017 eklentisine bak
O da varDremel hediye etme zamani gelmis demek ki.
Sarji bitmistir, mevye verip sarj etseydin.Köyde böyle bir böcek buldum. İlk bulduğumda 3 boğum yanıyordu, biraz sonra birini sonra diğerini söndürdü. Bıraktığımda tek boğum yanıyordu. Hepsinin ayrı sürücüsü var demek ki Yeşilin güzel bir tonu. Harika görünüyordu.
18413 eklentisine bak
18414 eklentisine bak
Bu hesap makinesinden bende de var. Bunu USB arayuzunden bagladiginizda numerik klavye olarak calisiyor.
Yalnız etcil bu hayvan ve dişi. Işıkları yakarak türünün erkeklerine selektör yapıyor. Yanına gelince de yiyor.Sarji bitmistir, mevye verip sarj etseydin.
Evrim bazi seyleri hic degistirmemis anlasilan.Yalnız etcil bu hayvan ve dişi. Işıkları yakarak türünün erkeklerine selektör yapıyor. Yanına gelince de yiyor.
Enerjisini erkekleri sömürerek kazanıyor yani. İnsan türünün dişileri gibi...