İlginç, Komik ve Tuhaf tasarımlar

Aslında kirpik tarafında çok ince telden bir bobin konabilir. Kulak arkasına da çok güçlü bir manyetik alan üreten bir bobin. Böylece NFC güç aktarımı yapılabilir. O zaman yandaki kablo da olmaz. Aşırı manyetik alan belki beyni haşlayabilir, ama napalım, cool olmanın da bir bedeli var yani :D

Aslında kirpik tarafında çok ince telden bir bobin konabilir. Kulak arkasına da çok güçlü bir manyetik alan üreten bir bobin. Böylece NFC güç aktarımı yapılabilir. O zaman yandaki kablo da olmaz. Aşırı manyetik alan belki beyni haşlayabilir, ama napalım, cool olmanın da bir bedeli var yani :D

Hangi beyni abi?

Evde kullandığım anfi bazen seste çatlama yada kesilme oluyor. Nedendir hangi soketten acaba?

:dusun3:

FB_IMG_1730920244280.jpg

RF devrelerin çalışma mantığı üzerine max yorumum.

Son düzenleme:
RF devrelerin çalışma mantığı üzerine max yorumum.

Kısaca bildiklerimi ben de şöyle 2 part halinde video ile anlatmaya çalıştım.
Tek bir yerde hatam olmuş 2. videonun sonunda Low Pass Filtreyi anlatırken düşük sinyalleri bastırır, yüksekleri geçirir demişim tam tersi olacak
Sonra nispeten düzeltiyorum zaten.

Ekler

• 1.mp4
    64.2 MB
  • 2.mp4
    37 MB
Kısaca bildiklerimi ben de şöyle 2 part halinde video ile anlatmaya çalıştım.
Tek bir yerde hatam olmuş 2. videonun sonunda Low Pass Filtreyi anlatırken düşük sinyalleri bastırır, yüksekleri geçirir demişim tam tersi olacak
Sonra nispeten düzeltiyorum zaten.
kendi durumumu betimleme adına bir vatandaşın videosunun bir bölümünden alıntı yapmıştım. biraz da gırgırına olunca mahcup oldum şimdi. ciddiye alıp verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Bobinlere hep gıcık olmuşumdur. Çözdükleri kadar problem yaratırlar :temkinli1:

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,939
Üyeler
2,820
Son üye
Tuncay

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back