1 hafta geçmiş. Daha yeni sayılır abiGülsem mi ağlasam mı bilemedim
Güç Kaynağı ve Sıfır, İkinci El Elektronik Ürünler sahibinden.com'da
Güç kaynağı ve çeşitli elektronik ürünler uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yok niyetim o değil, sizlere yetişmeye çalışıyorum sadece ... Beğendiklerimi şaşırdıklarımı sevdiklerimi görüyorsunuz. Yetiştiğim yerde mesajı esirgemiyorum .
Oyle bir puanmi var?
Oyle bir puanmi var?
@Endorfin35+ , @serkan_48 'in hesabına girip mesaj mı atıyorsun yoksa? Yukarıdan aşağı doğru okurken öyle bir izlenime kapıldım.Yoksa bundan sonra mesajlari begenmiyorum artik
Yani diyorsun ki kökten intihar edeyimOyle birseyde mi mumkun. O zaman ben dogrudan senin hesabina girerim.
Oyle birseyde mi mumkun. O zaman ben dogrudan senin hesabina girerim.
Başka bir hobi forumunda bir arkadaşım vardı, istisnasız her mesajı beğeniyordu. Sordum buna "yav her mesajı beğenmek zorunda değilsin niye beğenip duruyorsun" diye. O da demez mi "ben onu OKUNDU işareti olarak kullanıyorum"
Adama anlatmaya çalışsam da onun yolu bu değil diye, ama bir kere sistemi oturtmuş, işini de görüyor, niye değiştirsin?
Biri Baykal dediğinde gözler hemen peptit yapıda bir hormon arasın.Birisinin soyadı Baykal ise korkacaksın abi
Yahu bu by_lent bizim bylent mi acaba. Kaplan olan.
Sahibinden com bu tür "Efsane mesajlar" konusunda çok ünlüdür. ÖrneğinGülsem mi ağlasam mı bilemedim
Güç Kaynağı ve Sıfır, İkinci El Elektronik Ürünler sahibinden.com'da
Güç kaynağı ve çeşitli elektronik ürünler uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ben truvayı ilk izlediğimde hayran kalmıştım. Sonra birkaç defa daha izledim. Daha sonra bu çorum versiyonu dedikleri çıktı meydana. Onu izledikten sonra bir daha truva filmini izleyemedim. Film tamamen anlamını yitirmişti benim için. O gün bu gündür kendime söz verdim çok sevdiğim bir filme dublaj yapılmışsa izlemiyorum. Ama önemsemediğim bir filmse geyiğin dibine vuruyorum o da ayrı bir konuYıl olmuş 2021 ama muhabbet hala aynı. Hiçbir abartı yok.