Seneler önce paylaşmıştım bu veya benzerini, bilenler bilir başka forum üyesiyim. Sakınca olmadığına inandığımdan link ekliyorum;
Girişte 1A sigorta var mı demek istiyor acaba?Umarim bu resmi daha once eklememisimdir benim kafa gelip gidiyor demi gokhan @Gokrtl
Bakalim kim fark edecek. @by lent sen farketme.
8211 eklentisine bak
Girişte 1A sigorta var mı demek istiyor acaba?
Hmm çorap tehlikesi varmış Nede olsa Çin malı, bir yerden pislik yapacak sana ...
Warning yazisindan sonra...Ama orada yanlışlıka çorap yazılmamış ki çorap sock diye yazılır .Shock doğru yazılışı
Düşen mekiğin kime faydası olduysa artık. Tüm dünya mazlumları size müteşekkir...
Emek verip bir şeyler geliştirirken dikkat olun. Radara girerseniz cıvatalarınız gevşer!
Yeminli filan anlatıyor! Tövbe estağfurullah. Challenger'ı bilmem ama benim cıvatalar gevşedi gül gül sinirlerim bozuldu.
Artık burada benim de işim olmaz .Teknik konuların konuşulması gereken soru-cevap sitelerinde insanların inançları ile alay eden, rencide eden paylaşımlar yapılması hiç hoş olmamış.
Bir üye daha kaybettiniz.
Teknik konuların konuşulması gereken soru-cevap sitelerinde insanların inançları ile alay eden, rencide eden paylaşımlar yapılması hiç hoş olmamış.