India market - nasil whatsappima mesaj yollar?

Mikro Step

Kıdemli Üye
India markette bir kac urunu incelerken sistem sorgusuz sualsiz saticidan bilgi talebinde bulundu.
Ayrica benim talebim olmadi web sistenizde bir hata var vs aciklama ihtiyaci duymadim. Ayni durum gecen haftalarda da olmustu.

Biraz once whatsapp'ima dokuman vs yolladilar. Adamlara whatsapp bilgilerimi vs de vermedim. Bu nasil olur?

India markette bir kac urunu incelerken sistem sorgusuz sualsiz saticidan bilgi talebinde bulundu.
Ayrica benim talebim olmadi web sistenizde bir hata var vs aciklama ihtiyaci duymadim. Ayni durum gecen haftalarda da olmustu.

Biraz once whatsapp'ima dokuman vs yolladilar. Adamlara whatsapp bilgilerimi vs de vermedim. Bu nasil olur?
Markete uye misin? Üye isen satıcılara paylaşmış olabilir üyelik bilgilerini.

web siteleri fark ettirmeden otomatik form doldurma verilerini çalıyor. mesela chrome içinde otomatik form doldurma verileri kayıtlıysa. site bunu gözle görünmeyen bir tab içine form olarak gizliyor ve başka bir butona bastırarak işlemi tamamlıyor.

web siteleri fark ettirmeden otomatik form doldurma verilerini çalıyor. mesela chrome içinde otomatik form doldurma verileri kayıtlıysa. site bunu gözle görünmeyen bir tab içine form olarak gizliyor ve başka bir butona bastırarak işlemi tamamlıyor.
Islememesi lazim ama oyleyse dahice geldi bana :)

Forum istatistikleri

Konular
7,549
Üyeler
3,060
Son üye
selo

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back