CH340'ı bulması ve değiştirmesi kolay. (lehim yapabiliyorsan tabi.)
SMD entegre sökme teknolojisine ne zaman eriştin yav? Eksponansiyel hızda gidiyorsun valla
CH340'ı bulması ve değiştirmesi kolay. (lehim yapabiliyorsan tabi.)
Onda ne var ki abi?SMD entegre sökme teknolojisine ne zaman eriştin yav? Eksponansiyel hızda gidiyorsun valla
Onda ne var ki abi?
Biraz flux sürüp sıcak havayı veriyorsun sonra cımbız ile alıyorsun. Bacaklardaki lehim kolay erimiyorsa hemen kolay eriyen cinsinden takviye yapıyorsun. Küçük elemanlara sıcak havaya bile gerek yok. Bacaklara az biraz lehim eritttinmi bırakıyor zaten kendini.
Sende nasıl olmuyor timur hoca sıcak hava . Bende bile varSende sıcak hava olduğunu bilmiyordum. Hangi modeli aldın?
Sende nasıl olmuyor timur hoca sıcak hava . Bende bile var
Forumdan bir abim hediye etmişti. Sana resmini filan atmıştım. Unuttun ellahamSende sıcak hava olduğunu bilmiyordum. Hangi modeli aldın?
Valla bende geçen yıl hanıma çocuklara dedim ki her dogum gününunuzde size hediye alınıyor. Dedim bu dogum günümde de ben kendime hediye alacağım. Kendime 6 taksitle Class 968 aldım.Bende soğuk, ılık, sıcak, cehennem sıcağı, hepsi var
Valla bende geçen yıl hanıma çocuklara dedim ki her dogum gününunuzde size hediye alınıyor. Dedim bu dogum günümde de ben kendime hediye alacağım. Kendime 6 taksitle Class 968 aldım.
Ben de köydeki tarlayı satıp dremel aldımValla bende geçen yıl hanıma çocuklara dedim ki her dogum gününunuzde size hediye alınıyor. Dedim bu dogum günümde de ben kendime hediye alacağım. Kendime 6 taksitle Class 968 aldım.
owon hds242SBir daha ki hedefim orta karar bir osiloskop almak . Bakalım bir daha ki doğum günümüzü görürsek inşallah.
O fiyatın yarısına fenasi var Amatör elektronikciye çok bileowon hds242S
multimetre,
skop,
sinyal jeneratörü
4bin gibi fiyatı var
ben türkiyedeki 2-3 kullanıcından biriyim sende al sayımız artsın abi
abi fenasi adına uygun şeyler yapar abi bize owon bence orta seviye için güzel makinaO fiyatın yarısına fenasi var Amatör elektronikciye çok bile
Tıkanmış kartuş sıcak suda açılırmış.Denedik havamızı aldık. Millet tatilde ne düşünür bilmem benim aklıma eyvah yazıcıyı 2.5 aydır kullanmadık fikri geldi. Tikanmistir kartuş dedim .Dediğim gibi de olmuş. 18803 eklentisine bak
Masanın üzerindeki siyah örtü malzemesi nedir?
Radyatörlerin arkasına koymak için yaptıkları strafor köpüğüMasanın üzerindeki siyah örtü malzemesi nedir?