Kısırlı Yada Çiğ Köfteli Altın Günü

SMD entegre sökme teknolojisine ne zaman eriştin yav? Eksponansiyel hızda gidiyorsun valla :)
Onda ne var ki abi?
Biraz flux sürüp sıcak havayı veriyorsun sonra cımbız ile alıyorsun. Bacaklardaki lehim kolay erimiyorsa hemen kolay eriyen cinsinden takviye yapıyorsun. Küçük elemanlara sıcak havaya bile gerek yok. Bacaklara az biraz lehim eritttinmi bırakıyor zaten kendini. :D

Onda ne var ki abi?
Biraz flux sürüp sıcak havayı veriyorsun sonra cımbız ile alıyorsun. Bacaklardaki lehim kolay erimiyorsa hemen kolay eriyen cinsinden takviye yapıyorsun. Küçük elemanlara sıcak havaya bile gerek yok. Bacaklara az biraz lehim eritttinmi bırakıyor zaten kendini. :D

Sende sıcak hava olduğunu bilmiyordum. Hangi modeli aldın?

Valla bende geçen yıl hanıma çocuklara dedim ki her dogum gününunuzde size hediye alınıyor. Dedim bu dogum günümde de ben kendime hediye alacağım. Kendime 6 taksitle Class 968 aldım.
Bende taksitle leonardo alayım :)

Bir daha ki hedefim orta karar bir osiloskop almak . Bakalım bir daha ki doğum günümüzü görürsek inşallah.

Altın günü olsaymış konu başlığı daha iyi olacakmış. Kısırlı ya da çiğ köfteli :)

Tıkanmış kartuş sıcak suda açılırmış.Denedik havamızı aldık. Millet tatilde ne düşünür bilmem benim aklıma eyvah yazıcıyı 2.5 aydır kullanmadık fikri geldi. Tikanmistir kartuş dedim .Dediğim gibi de olmuş.
20220904_151053.jpg

Tıkanmış kartuş sıcak suda açılırmış.Denedik havamızı aldık. Millet tatilde ne düşünür bilmem benim aklıma eyvah yazıcıyı 2.5 aydır kullanmadık fikri geldi. Tikanmistir kartuş dedim .Dediğim gibi de olmuş. 18803 eklentisine bak

Ben alkol emdirilmis pamuk hazırlayıp kartuşun ağzını bu pamuğa bastiriyorum. Surtmuyorum. Bir sure bekledikten sonra yazıcıya takip deniyorum. Başarılı olduğu da oldu olmadigida.

Kolay gelsin.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back