basit bir batarya bu nedir anlamadımGörünen Oki sadece dc besleme yapınca calismiyor. Bataryadaki 3. Bağlantı ne ise onuda bağlamak gerekiyor. Bozuk bataryanın içindeki karti resimleyebilir misiniz nedir gorelim.
basit bir batarya bu nedir anlamadım
inanın bende çözemedim peki batarya takılı halde iken + - güç verirsem olur muT pinine ne bagli anlayamadım. Siz takip edebiliyormusunuz? Ne bagli bir parça varmi sicaklik sensoru ntc yada ptc varmi? Cihazin calismamasina neden olacak bir güvenlik önlemi ne olabilir.
Yandaki parçalardan anladığım düşük voltaj koruma devresi olan bir bms ama 3. Pinden neyi kontrol ediyor göremiyorum.
inanın bende çözemedim peki batarya takılı halde iken + - güç verirsem olur mu
DİĞER BATARLA İLE DENDİM YERİNDEN ÇIKARTMADAN NUH DİYOR PEYGAMBER DEMİYOR ORDAKİ KARTTA ACABA BATARYAYI ALGILAYAN BİR SENSÖRMÜ VAR BATARYAYIDA KOYDUM İÇİNE BAĞLAMADAN YOK İNATLA AÇMIYORBu durum batarya için iyi olmayabilir. Deneme için kısa süre verebilirsiniz.
Bence yukarıdaki devre kartında bir parça eksik olabilir yoksa çalışmaması için bir neden yok.
DİĞER BATARLA İLE DENDİM YERİNDEN ÇIKARTMADAN NUH DİYOR PEYGAMBER DEMİYOR ORDAKİ KARTTA ACABA BATARYAYI ALGILAYAN BİR SENSÖRMÜ VAR BATARYAYIDA KOYDUM İÇİNE BAĞLAMADAN YOK İNATLA AÇMIYOR
nasıl yapacağım acaba bilgimiz varmıIsı sensörü var büyük ihtimalle. Onu atlatmadan çalışmaz.