Baran EKREM
Aktif Üye
Herkese selamlar,
Belki görmüşsünüzdür kişisel blog olarak kullandığım Wordpress tabanlı bir web sayfam mevcut.
Bir kaç ay önce temadaki bazı hataları görünce temayı değiştirdim.
Tema değiştirmem sonucu hatalar devam edince çeşitli temizlikler yapıp kullanmadığım eklentileri vs sildim.
Fakat yedek alıp kurduğumda site düzgün çalışsada sanki belirli bir süre sonra (periyodik gibi gelmeye başladı) site aşağıdaki hatayı vererek çöküyor.
Directadmine girip wordpress i tamamen siliyorum.
Ardından temiz wordpress kuruyorum
Şu eklentiyi kuruyorum : backup migration
Yedeğimi yükleyerek sorunu çözüyorum fakat yaklaşık 2 hafta kadar sonra yine aynı hata geliyor.
Tüme tema, eklenti hatta wordpress core otomatik güncellemelerini kapatmayı denedim ama nafile.
wp-config.php
define( 'WP_AUTO_UPDATE_CORE', false );
functions.php
add_filter( 'auto_update_plugin', '__return_false' );
add_filter( 'auto_update_theme', '__return_false' );
Aldığım hata şu:
Sanki güncellemeleri kapatmama rağmen arkada bir şey güncelleniyor ve tanımsız bir fonksiyon oluşmasına sebep oluyor.
Hata sonrası wordpress admin kısmına giriş yapamıyorum. Yukarıda söylediğim gibi temiz kurulum yapmam gerekiyor. Bu bunaltıcı problem artık yazı yazma hevesimi kaçırdı.
Konuyla ilgili bilgisi olan varsa çok memnun olurum.
Kullandığım Tema: Hueman
Kullandığım eklentiler;
Belki görmüşsünüzdür kişisel blog olarak kullandığım Wordpress tabanlı bir web sayfam mevcut.
Bir kaç ay önce temadaki bazı hataları görünce temayı değiştirdim.
Tema değiştirmem sonucu hatalar devam edince çeşitli temizlikler yapıp kullanmadığım eklentileri vs sildim.
Fakat yedek alıp kurduğumda site düzgün çalışsada sanki belirli bir süre sonra (periyodik gibi gelmeye başladı) site aşağıdaki hatayı vererek çöküyor.
Directadmine girip wordpress i tamamen siliyorum.
Ardından temiz wordpress kuruyorum
Şu eklentiyi kuruyorum : backup migration
Yedeğimi yükleyerek sorunu çözüyorum fakat yaklaşık 2 hafta kadar sonra yine aynı hata geliyor.
Tüme tema, eklenti hatta wordpress core otomatik güncellemelerini kapatmayı denedim ama nafile.
wp-config.php
define( 'WP_AUTO_UPDATE_CORE', false );
functions.php
add_filter( 'auto_update_plugin', '__return_false' );
add_filter( 'auto_update_theme', '__return_false' );
Aldığım hata şu:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_initial_constants() in /home2/baranek1/domains/baranekrem.com/public_html/wp-settings.php:63 Stack trace: #0 /home2/baranek1/domains/baranekrem.com/public_html/wp-config.php(98): require_once() #1 /home2/baranek1/domains/baranekrem.com/public_html/wp-load.php(50): require_once('/home2/baranek1...') #2 /home2/baranek1/domains/baranekrem.com/public_html/wp-admin/admin.php(34): require_once('/home2/baranek1...') #3 /home2/baranek1/domains/baranekrem.com/public_html/wp-admin/index.php(10): require_once('/home2/baranek1...') #4 {main} thrown in /home2/baranek1/domains/baranekrem.com/public_html/wp-settings.php on line 63
Sanki güncellemeleri kapatmama rağmen arkada bir şey güncelleniyor ve tanımsız bir fonksiyon oluşmasına sebep oluyor.
Hata sonrası wordpress admin kısmına giriş yapamıyorum. Yukarıda söylediğim gibi temiz kurulum yapmam gerekiyor. Bu bunaltıcı problem artık yazı yazma hevesimi kaçırdı.
Konuyla ilgili bilgisi olan varsa çok memnun olurum.
Kullandığım Tema: Hueman
Kullandığım eklentiler;