Benim limon belki sahtedir abi.Demekki konsantre asit olsa videodaki gibi çok daha hızlı ve etkili olacak.
ya senin limon da sahte yada limondan yeterince sitrik asit alamıyoruz abiBende bir deneme yaptım. Strik Asit işe yarsa da anında sonuç alınabilecek bir şey değil.
Limon tuzunu çözebilmek için su kullanıp seyreltmektense yarım limonu sıkıp suyunda çözmek daha mantıklı geldi bana.
18152 eklentisine bak
18150 eklentisine bak
18151 eklentisine bak
Sıktığım limonun suyunda erittiğim limon tuzunu korozyon kaplı bakıra fırça ile sürmeye başladım.
Yaklaşık 10dk sonun da pes ettim. Bu kadar sürede bakırı temizleyebildiğim kısım resimde görünmektedir.
Bu işlemden sonuç almak için solisyonu bol yapıp bakırı 1-2 saat içine gömmek belki daha etkili olacaktır.
18153 eklentisine bak
Limon sahte o zaten Allahın emri de Limonu ben sadece su yerine kullandım. Orada önemli olan Limon Tuzu. Onun da paketinde 100% Strik Asit yazıyor.ya senin limon da sahte yada limondan yeterince sitrik asit alamıyoruz abi
Limonun yarısından yarım su bardağı su çıktı. Sanki içine şırınga ile su enjekte etmişlerLimon tuzu şart demekki. Ziyan ettiniz güzelim limonu
Komşunun gözü gibi baktığı limon ağacı var üstünde 3-4 tane limonu'da olmuş biraz daha büyüsünler orjinal olduğuna emin olduğumuz bir limonla tekrar denerim.Limonun yarısından yarım su bardağı su çıktı. Sanki içine şırınga ile su enjekte etmişler
Zaten çöptü layık olduğu yeri buldu. Hiçte ziyan olmadı
Komşunun gözü gibi baktığı limon ağacı var üstünde 3-4 tane limonu'da olmuş biraz daha büyüsünler orjinal olduğuna emin olduğumuz bir limonla tekrar denerim.
Her kaçtığım 1 adıma.Gözü gibi bakıyorsa oraya bir de güvenlik kamerası koymuştur. Sonra seni av tüfeği ile kovalamasın, benden söylemesi
Bu ağaçlarına gözü gibi bakan emekli bir polis abimiz.Şimdi aklıma bir gençlik anım geldi. Havalı tüfek vardı bende, bir gün arkadaşımla hemen şehrin kenarında bağların arasında geziniyoruz, vurabilirsek kumru vuracağız, pişirip yiyeceğiz. Bir karpuz bahçesine girdik. Bahçenin sahibi de oradaymış, adam bir yandan çekişiyor bir yandan da bizi kovalıyor. Komik bir görüntü oldu, elinde tüfek olan kaçıyor, silahsız olan kovalıyor