hakan8470
abantu
Bazi batarya paketlerinin, pilleri bozuldugunda degistirilse dahi kullanilabilir olmuyormus. Sebebi de icerisindeki IC, EEPROM vs parcalarmis. Eger bu parcalarin voltaj i kesilmeden pil degisimi yapilsa dahi, sarj etme sayilarini hafizada tutup sayiya ulasilinca yine sarj olma sorunu yasayanlar varmis. Bunlarla karsilasmadim, sadece duyum benim icin.
Ben sadece bazi laptop bataryalarinda bu tur sorunlar oldugunu biliyordum, yenisini satin almak benim icin en iyi cozumdu. Ve isin gercegi, bu mekanizmanin nasil calistigini ya da IC de neye bakip, pil i degistirmeye calismak dogru-yanlis kestiremiyorum.
M9S8MP16V ye sahip sanirim 7S bir pil paketinin, pillerini degistirmek istiyorum. Datasheet sanirim su
Burada nereye bakip, nasil bir yol izlemek gerekir?
Ben sadece bazi laptop bataryalarinda bu tur sorunlar oldugunu biliyordum, yenisini satin almak benim icin en iyi cozumdu. Ve isin gercegi, bu mekanizmanin nasil calistigini ya da IC de neye bakip, pil i degistirmeye calismak dogru-yanlis kestiremiyorum.
M9S8MP16V ye sahip sanirim 7S bir pil paketinin, pillerini degistirmek istiyorum. Datasheet sanirim su
MC9S08MP16VLC Download
Download MC9S08MP16VLC Datasheet. File Size: 507.24 Kbytes. Part #: MC9S08MP16VLC. Description: MC9S08MP16 Series Data Sheet. Manufacturer: Freescale Semiconductor, Inc.
pdf1.alldatasheet.com
Burada nereye bakip, nasil bir yol izlemek gerekir?