Yapistirma esnasında bu erittikleri sıvıyı sürüyorlar.
Tangit diye bir yapıştırıcı var sıhhi tesisatçılar PVC yapıştırmakta kullanıyor .Düz levhaların PVC den olanlarıda var.Sonra da 2 mm akrilikleri kesip bir asit eritme kabı yapacağım.
Tangit diye bir yapıştırıcı var sıhhi tesisatçılar PVC yapıştırmakta kullanıyor .Düz levhaların PVC den olanlarıda var.
Hatta PVC boru ısı ile düzleştirilebilir.Çok iyi yapıştırıyor ve kolay bulunabilir bir yapştırıcı.
On denemedim PVC yapıştırdım iyi sonuç verdi.Dekota'da PVC den yapılıyormuş.Tangit akriliği de kaynak yapabiliyor mu?
Şeffaf sert PVC levha var.PCB deki bakırın erime durumunu görmek istiyorum
Şeffaf sert PVC levha var.
Pleksiglass'tan farki ne ki onun? Daha mi dayanikli, esnek mi?Şeffaf PVC diye bakıyorum, akrilik gibi olanını göremedim daha. Gördüklerim hep buzlu gibi. Aramaya devam ...
Evet, TR'de uretip satan yok galiba. Bir kac yabanci sitede super clear transparent PVC sheet olarak levha satisi var ama oradan getirmenin maliyetine degmez uydu falan yapmiyorsaniz.PVC nin birçok avantajı var. İşlemesi kolay. Tangit ile yapıştırılabilirlik de çok iyi birşey. Akrilik yapıştırıcı solventi ile çalışmak ustalık istiyor. Yoksa her tarafa solvent bulaştırıyorsun, lekeli lekeli oluyor iş.