Mikro Step
Kıdemli Üye
Yillardir programlanabilir lojik ciplerle calismiyorum. Su siralar cok kucuk hacimli lojik devreler kurmam gerekiyor ve ayrik ciplerle calismak istemiyorum.
Akilli bidiga sordugumda bana MachXO2 serisini onerdi. Cip fiyatlarina baktigimda isimi gorecek cip 4...5 Euro araliginda. Yazilim gelistirme icin gerekli programa para vermek gerekmiyor.
Verilog ve sematik cizim ile tasarim yapilabiliyor.
Sizin onereceginiz daha uygun cipler var mi?
Tabiki gelistirme ortami icin derleyiciye vs para vermek istemiyorum.
Oneriniz varsa bilmek isterim.
Eger cip markasi icin baska bir oneri yoksa benim sectigim cipi kullanarak uyelerle formda kurs niteliginde bir calisma baslatabilirim.
Ilgilenenler gerekl yazilim ve donanimi aldiginda bir iki haftaya istedigi lojigi cipin icine atacak hale gelecektir.
Akilli bidiga sordugumda bana MachXO2 serisini onerdi. Cip fiyatlarina baktigimda isimi gorecek cip 4...5 Euro araliginda. Yazilim gelistirme icin gerekli programa para vermek gerekmiyor.
Verilog ve sematik cizim ile tasarim yapilabiliyor.
Sizin onereceginiz daha uygun cipler var mi?
Tabiki gelistirme ortami icin derleyiciye vs para vermek istemiyorum.
Oneriniz varsa bilmek isterim.
Eger cip markasi icin baska bir oneri yoksa benim sectigim cipi kullanarak uyelerle formda kurs niteliginde bir calisma baslatabilirim.
Ilgilenenler gerekl yazilim ve donanimi aldiginda bir iki haftaya istedigi lojigi cipin icine atacak hale gelecektir.