Sercan
--
Bana da mikroskop lazım, sürekli bakınıyorum.
Yakın zamanda şununla kaşılaştım.
Banggood'da 2800 TL'ye şöyle stereo komple set var.
Kollar, ışık, altlık, kamera vb. ihtiyaç olabileklerin hepsi dahil.
Bir de şu var, bunun kapasitesi 90X ve çalışma mesafesi geniş. Normalde stereo mikroskoplar 8.5 cm çalışma alanına sahip oluyor. 0.5X mercek takarsan çalışma yüzeyini 17 cm'e çıkartıyorsun.
Yakın zamanda şununla kaşılaştım.
Banggood'da 2800 TL'ye şöyle stereo komple set var.
Kollar, ışık, altlık, kamera vb. ihtiyaç olabileklerin hepsi dahil.
Efix 0.7-45X 13MP Trinoküler Stereo Lehimleme Mikroskop Standı Lens Dijital Kamera Onarım Cep Telefonu Aletler Kitleri
Yalnızca US$344.39, en iyi Efix 0.7-45X 13MP Trinoküler Stereo Lehimleme Mikroskop Standı Lens Dijital Kamera Onarım Cep Telefonu Aletler Kitleri online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
www.banggood.com
Bir de şu var, bunun kapasitesi 90X ve çalışma mesafesi geniş. Normalde stereo mikroskoplar 8.5 cm çalışma alanına sahip oluyor. 0.5X mercek takarsan çalışma yüzeyini 17 cm'e çıkartıyorsun.
Microscope stéréo de zoom 3,5 ~ 90x de grossissement avec caméra 16MP pour réparation de PCB industriels, monture robuste entièrement en métal, puissant éclairage annulaire à 56 LED
Only 347,58€, buy best 3.5~90x zoom magnification stereo microscope 16mp camera microscope for industrial pcb repair sturdy all-metal pillar stand powerful 56-led ring light sale online store at wholesale price.
www.banggood.com