Masaüstü programa her bilgisayardan erişmek için yer tavsiyesi.

Melih1966

Aktif Üye
Katılım
9 Şubat 2023
Mesajlar
133
Python'da masaüstü olarak yazdırmış olduğum programa, her yerden erişmek için yer tavsiyesi istiyorum. Masaüstü performansı ile kullanabileceğim ve tercihan ücretsiz bir alan var mıdır?
 
Veya Amazon EC de düşünülebilir. Kullandığın kadar ödüyorsun.
 
Veya Amazon EC de düşünülebilir. Kullandığın kadar ödüyorsun.
Amazon aws güzel ama tehlikeli de kart bilgilerini önden alıyor kullanımına göre fatura kesiyor buyüzden ne kullandığnızı iyi bilmelisiniz

sanırım windows üzerinde çalişan grafik arayüzlü bir programdan bahsediyoruz ?
 
ücretsiz denildiği için bende "google remote desktop" önereyim.
Düzeltme: ben soruyu yanlış anlamışım. Programın kurulu olduğu bilgisayara ücretsiz uzaktan erişim isteniyor olarak algıladım.
 
Son düzenleme:
Hmm stok listesi ise o zaman Amazon EC mantıklı değil. EC nin özelliği, algoritma çalıştırmak, yani yoğun işlem gücü gerektiren programlar.

Sana sadece saklama lazım, bunun için de özel birşey gerekmiyor, her türlü hosting işini görür.
 
bunu programı yazan kişi-ekip ile organize etmelisin. basitçe yazılımı saklamak ve uzaktan erişip indirmek istiyor olsaydın bit ftp sunucusu işini görürdü. ama anladığım kadarıyla stok dediğine göre cloud üzerinde çalışan bir database erişmek bunun üzerinde işlem yapmak istiyorsun.
 
sadece bir kullanıcı mı var aynı anda işlem yapılma ihtimali var mı
veritabanı olarak ne kullanıyor bu uygulama
programı yazdırdığınız yere veritabanını bulutta saklanacak şekle çevirtirseniz bir usb ye programı atar (veya ındirebileceğiniz bir yere yükler) çalıştırdığınızda güncel veritabanına bağlanırsınız diye düşünüyorum yazılımı yazan bilecektir detayları bir çakışma olup olmayacağını
eğer veri tabanı ille de lokal ise ve değiştirilemiyor ise ftp ile erişilebilecek bir sunucuda saklanıp aynı anda sadece 1 kişinin kullanacagı kesinlikle iki kişinin aynı anda programı açmayacağı şekilde de kullanılabiir

bu program bir kurulum süreci gerektiriyor mu yoksa tıkla çalıştır şeklinde mi?

tıkla çalıştır ise soyle bir şey de olabilir bir drive uygulamalarının ındırılebilir programları da var ftp ile de baglanılabiliyor sanırım drive uygulamasına program kurulur yanınada bir txt dosyası konur bırı kullanacagı zaman txt dosyasına meşgul yazar böylece aynı anda açılmaz (tabi tam aynı anda yazarsanız anşlasılmayabilir o eksisi var)
 
Programı aynı anda bir kişi kullanacak. Net üzerinde bir programın maliyeti çok fazla, bundan kaçınmak istedim.
Programcımın öneresini sorayım.
 
Programı aynı anda bir kişi kullanacak. Net üzerinde bir programın maliyeti çok fazla, bundan kaçınmak istedim.
Programcımın öneresini sorayım.
ozmazan lokal olarak birşey kurmak da gerekmıyorsa basit bir ftp server iş gorebilir aws de 12 ay ucresiz google drive da felan direk ucretsiz bir depolama alanı iş görebilir tabi eper program bilgisayara bir kayıt yapmıyor ise bilgisayar içerisinde farklı bir lokasyonu kayıt amaçlı kullanıyorsa işler değişebilir bu bilgileri de gene en iyi programcı bilir
 

Forum istatistikleri

Konular
5,917
Mesajlar
100,995
Üyeler
2,502
Son üye
FURKAN1

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
Back
Top