Sercan
--
Hem ışıklandırmayı hem de hava akışını tek bir cihazla, fazla yer kaplamadan ölçerim diye internetten Mastech MS6300 Çevremetre aldım. Hevesle cihazın kutusunu açtığımda, plastiğin rezil bir durumda olduğunu gördüm. Önce bunun pudra gibi bir şey olduğunu sandım ama bildiğin sertleşmiş ve bayatlamış plastikmiş.
Hemen iade işlemi başlattım.
Plastik nasıl bu hale gelmiş olabilir? Aynı cihazdan bir tane daha sipariş etmek istiyorum ama bu halini gördükten sonra kararsız kaldım. İlk defa böyle bir şey gördüğüm için bu, kutudaki ürüne özel bir durum mudur, yoksa üretimden kaynaklı olacağı için tüm ürünlerde bu şekilde midir, bilemedim. Olmazsa Uni-T'den bu işler için ayrı ayrı cihazlar alacağım.
Hemen iade işlemi başlattım.
Plastik nasıl bu hale gelmiş olabilir? Aynı cihazdan bir tane daha sipariş etmek istiyorum ama bu halini gördükten sonra kararsız kaldım. İlk defa böyle bir şey gördüğüm için bu, kutudaki ürüne özel bir durum mudur, yoksa üretimden kaynaklı olacağı için tüm ürünlerde bu şekilde midir, bilemedim. Olmazsa Uni-T'den bu işler için ayrı ayrı cihazlar alacağım.